DNA yrityksenä

Toimintamallin ytimessä ovat kustannustehokkuus, kevytrakenteisuus, nopealiikkeisyys ja innovatiivisuus

DNA:n tekemisen keskiössä on asiakas: haluamme erottua erityisesti asiakaskokemuksella. Tarjoamme yksityisasiakkaille yhteydenpidon, turvallisuuden ja viihteen monipuoliset tietoliikennepalvelut. Yrityksille tarjoamme helposti käyttöönotettavia, turvallisia ja laadukkaita viestintä- ja asiakasverkkopalveluja. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme menestymään tuottavuutta parantavilla ICT-palveluilla. Liikevaihtomme oli vuonna 2016 859 miljoonaa euroa ja liikevoitto 91 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,8 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. DNA ja WELHO ovat DNA Oyj:lle rekisteröityjä tavaramerkkejä. 

Jatkuvilla panostuksilla nopeaan matkaviestinverkkoomme ja kiinteään laajakaistaan rakennamme pohjaa asiakkaiden kasvavalle liittymien, laitteiden ja online-palveluiden käytölle sekä varmistamme erinomaisen asiakaskokemuksen. 4G-verkkomme tavoitti vuoden 2016 lopussa yli 99 prosenttia suomalaisista. Myös 3G-verkko tavoittaa 99 prosenttia suomalaisista. Matkaviestinverkon puolella tehtiin vuoden 2016 aikana huomattavia investointeja 4G-verkkoon.

Olemme myös Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Antennitelevisioverkkomme tavoittaa noin 85 prosenttia Suomen kotitalouksista. Tarjoamme maksu-tv-palveluita antennitelevisioverkossa ainoana toimijana Suomessa. Valokuitupohjaiseen kaapeliverkkoomme on kytketty noin 600 000 kotitaloutta, ja yhtiöllä on Suomen laajin kanavavalikoima.

Nopealiikkeisyys ja innovatiivisuus antavat DNA:lle hyvät eväät toimimiseen entisestään kiristyneen kilpailun markkinassa ja mahdollistavat uusien tehokkaiden toimintamallien jatkuvan kehittämisen.

Tytäryhtiöt

DNA Kauppa Oy

DNA Kauppa on Suomen laajin matkapuhelimia ja muita mobiilipäätelaitteita sekä matkaviestinliittymiä myyvä ketju, johon kuuluu yli 60 myymälää. DNA Kaupan valikoimissa ovat myös tv- ja laajakaistapalvelut sekä niihin liittyvät päätelaitteet.

DNA Welho Oy

DNA yhdisti PlusTV:n ja DNA Welhon koko televisioliiketoiminnan sekä kiinteän verkon laajakaistaliiketoiminnan samaan yhtiöön.