DNA yrityksenä

Toimintamallin ytimessä ovat kustannustehokkuus, kevytrakenteisuus, nopealiikkeisyys ja innovatiivisuus

DNA:n tekemisen keskiössä on asiakas: haluamme erottua erityisesti asiakaskokemuksella. Tarjoamme yksityisasiakkaille yhteydenpidon, turvallisuuden ja viihteen monipuoliset tietoliikennepalvelut. Yrityksille tarjoamme helposti käyttöönotettavia, turvallisia ja laadukkaita viestintä- ja asiakasverkkopalveluja. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme menestymään tuottavuutta parantavilla ICT-palveluilla. Liikevaihtomme oli vuonna 2016 859 miljoonaa euroa ja liikevoitto 91 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,8 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. DNA ja WELHO ovat DNA Oyj:lle rekisteröityjä tavaramerkkejä. 

Jatkuvilla panostuksilla nopeaan matkaviestinverkkoomme ja kiinteään laajakaistaan rakennamme pohjaa asiakkaiden kasvavalle liittymien, laitteiden ja online-palveluiden käytölle sekä varmistamme erinomaisen asiakaskokemuksen. 4G-verkkomme tavoitti vuoden 2016 lopussa yli 99 prosenttia suomalaisista. Myös 3G-verkko tavoittaa 99 prosenttia suomalaisista. Matkaviestinverkon puolella tehtiin vuoden 2016 aikana huomattavia investointeja 4G-verkkoon.

Olemme myös Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Antennitelevisioverkkomme tavoittaa noin 85 prosenttia Suomen kotitalouksista. Tarjoamme maksu-tv-palveluita antennitelevisioverkossa ainoana toimijana Suomessa. Valokuitupohjaiseen kaapeliverkkoomme on kytketty noin 600 000 kotitaloutta, ja yhtiöllä on Suomen laajin kanavavalikoima.

Nopealiikkeisyys ja innovatiivisuus antavat DNA:lle hyvät eväät toimimiseen entisestään kiristyneen kilpailun markkinassa ja mahdollistavat uusien tehokkaiden toimintamallien jatkuvan kehittämisen.

Tutustu DNA:n yritysesitteeseen (pdf) >>

Tytäryhtiöt

DNA Kauppa Oy

DNA Kauppa on Suomen laajin matkapuhelimia ja muita mobiilipäätelaitteita sekä matkaviestinliittymiä myyvä ketju, johon kuuluu yli 60 myymälää. DNA Kaupan valikoimissa ovat myös tv- ja laajakaistapalvelut sekä niihin liittyvät päätelaitteet.

DNA Welho Oy

DNA yhdisti PlusTV:n ja DNA Welhon koko televisioliiketoiminnan sekä kiinteän verkon laajakaistaliiketoiminnan samaan yhtiöön.