Henkilöstöedut

Viihtyvä ja hyvinvoiva henkilöstö on tärkein voimavaramme. Tämän vuoksi DNA:lla on tehty paljon töitä työntekijöiden arjen sujuvoittamiseksi ja hyödyllisten etujen tarjoamiseksi.


Perhe-elämän ja vapaa-ajan edut

Gubbe-henkilöstöetu läheisten ikäihmisten tukemiseen

Gubbe on uudenlainen ei-sairaanhoidollinen vanhuspalvelu, joka pitää ikäihmisen aktiivisena, auttaa arjen askareissa sekä on iloisena seurana. Tarkoituksena on vähentää perheen kantamaa huolta rakkaasta ikäihmisestä. Tyypillinen tilanne on, että ikäihmisen luona ei päästä itse vierailemaan niin usein kuin olisi halu tai tarve. DNA:n tuki henkilökunnan edustajalle palvelusta aiheutuviin kuukausikuluihin on 50 %.

Isovanhempainvapaa

Isovanhempainvapaa on DNA:n omaa henkilöstöä ja vuokratyöntekijöitä koskeva viikon mittainen palkallinen vapaa, joka on tarkoitettu isovanhemman tai isoisovanhemman ja lapsenlapsen yhdessäoloon sekä lapsiperheen arjessa auttamiseen. Vapaata ei ole mahdollista pilkkoa ja se on pidettävä vuoden aikana lapsen syntymästä. Vapaaseen ovat oikeutettuja myös uusioperheen sekä adoption kautta isovanhemmiksi tulleet DNA:laiset. Tällöin vapaa on pidettävä vuoden sisällä lapsen perheeseen tulosta ja koskee alle 10-vuotiaita lapsia.

Sairaan lapsen kotihoitopalvelu

DNA:lla on sopimus sairaan lapsen kotihoitopalvelusta. Palvelu on vaihtoehto vanhemman kotiinjäämiselle silloin, kun lapsi sairastuu. Työnantajan maksama sairaan lapsen hoitoetu on työntekijälle veroton ja näin ollen kuluton. Lastenhoitopalvelua on mahdollista saada 0-9 vuotiaille lapsille arkisin, enimmillään kolmen päivän ajaksi yhtä sairautta kohti.

Työhyvinvointi- ja muut erikoispäivät

DNA:lla pidetään lukuisia erilaisia työhyvinvointipäiviä pitkin vuotta niin työntekijöille kuin heidän perheilleenkin. Esimerkiksi vuonna 2019 DNA:laisten kavereille ja läheisille oli tarjolla afterwork-iltama, perheille pidettiin Linnanmäki-päivä, ja vuonna 2020 koko henkilökunta on jälleen menossa Vierumäelle viikonlopuksi urheilu- ja virkistyspäivään. DNA:lla on myös vietetty viime vuosina Tuo lapsi töihin -päivää kerran vuodessa.

Mutkaton työ ja työaikajoustot

Lue lisää mutkattomasta työstä täältä >>

Olemme Suomen perheystävällisin suuryritys

Lue lisää DNA:sta perheystävällisenä työpaikkana täältä >>

Perheet ja isovanhempainvapaa:

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."