Henkilöstöedut


Liikunta- ja virkistysedut

Edenred-kortti

DNA:laisilla on käytössään Edenred-kortti, jolla voi maksaa sekä lounaasta että liikunta- ja kulttuuriharrastuksista työnantajan tukemana. Kortilla on laaja käyttökohdeverkosto.

DNA Talon hyvinvointitila Base ja Elixia Online Training

DNA Talossa on keväällä 2020 täysin remontoitu kuntosali, joka on varustettu modernein Matrix-laittein, vapaapainoin, tv-ruuduin ja mahdollisuudella Les Millsin virtuaalisesti ohjattuihin ryhmä- tai yksilöliikuntatunteihin. Lisäksi kaikille DNA:laisille, vuokratyöntekijöille ja DNA Kaupan väelle on tarjolla Elixia Online Training. Elixia Online Training tarjoaa yli 40 erilaista treeniä, missä ja milloin vain.

Ergonomia ja taukoliikunta

DNA:lla istumatyön ei tarvitse olla istumatyötä. Se voi olla vaikka kävelytyötä, seisomatyötä, makuutyötä, polkutyötä, pompahtelutyötä tai esimerkiksi tasapainoilutyötä. Pöydät ovat säädettävissä seisomakorkeuteen jopa osassa neuvotteluhuoneista, ja alleen voi valita niin jumppapallon, polkuistuimen kuin tasapainolaudankin. Lisäksi toimipisteissä on tarjolla modernit hierontatuolit kipeiden lihasten rentouttamiseksi sekä puolapuita ja roikuntarenkaita venyttelyn avuksi.

DNA:laisilla on käytössään myös Cuckoo-taukoliikuntasovellus, josta löytyy runsaasti työhyvinvointiin liittyviä ohjeistuksia aina taukoliikunnasta mindfulness-harjoituksiin.

Aktiivinen kerhotoiminta

DNA:lla toimii ympäri Suomea lukuisia työnantajan rahallisesti tukemia kerhoja, joilla on paljon aktiivista toimintaa. Kerhojen vetovastuu on työntekijäaktiiveilla, ja uusia kerhoja on helppo perustaa, mikäli kiinnostuneita on riittämiin.

Esimerkkejä olemassa olevista kerhotoiminnan kohteista ovat esimerkiksi golf, frisbeegolf, kalastus, moottoripyöräily, ammunta, uinti, viinit, kahvi, lautapelit, kulttuuri, jääkirkko, pilates, kiipeily, tennis, crossfit ja jooga. DNA:laiset saavat myös alennuksia monista ulkoisen tarjoajan liikuntapalveluista.

Työhyvinvointipäivät

DNA:lla pidetään lukuisia erilaisia työhyvinvointipäiviä pitkin vuotta niin työntekijöille kuin heidän perheilleenkin. Tällaisia ovat olleet esimerkiksi afterwork-iltama DNA:laisten kavereille, Linnanmäki-päivä perheille ja koko henkilökunan urheilu- ja virkistäytymisviikonloppu.

Lue lisää perhe-elämän ja vapaa-ajan eduista täältä >>