Huolenpitoa henkilöstöstä

Huolehdimme DNA:laisten terveydestä ja hyvinvoinnista monin tavoin. Mahdollisuus työ- ja kotiarjen yhdistämiseen on meillä keskiössä. Tarjoamme laadukkaat ja laissa edellytettävää laajemmat työterveyspalvelut ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. 

DNA:lla jokainen saa olla oma itsensä. Jokaisella DNA:laisella on oikeus turvalliseen, suvaitsevaan ja hyvinvointia edistävään työympäristöön. Monimuotoisuuden eri näkökohdat, kuten yhteisöön kuulumisen tunne ja sitoutuminen, yhdenvertaisuus sekä erilaisen osaamisen hyödyntäminen, ovat merkittävä osa DNA:n arkea ja johtamistapoja.

Työkulttuurimme on kuten arvommekin, eli nopea, mutkaton ja rohkea. DNA:lla arvostetaan kollegoita ammattilaisina ja työkavereina, ja työskentely perustuu mutkattomaan yhteispeliin sekä keskinäiseen arvostukseen. DNA:n eettiset periaatteet ohjaavat jokaisen DNA:laisen päivittäistä työtä.

Joustava työ tekee DNA:laisten arjesta mutkatonta

Kaikki DNA:laiset ovat mukana joko Mutkattoman työn mallissa tai heillä on etätyömahdollisuus. Meillä joustavan työn ajatus ei ole niinkään kannustaa etätyöhön, vaan valitsemaan kuhunkin työhön itselle parhaiten sopivan työympäristön.

Menestyksekäs Mutkattoman työn mallimme perustuu joustavuuteen ja luottamukseen. Mobiilityöpisteissä työskentelevä henkilöstö päättää itse paikan, jossa työskentelee, ilman että siitä tarvitsee sopia erikseen esimiehen kanssa. 

Kaikilla DNA:n työntekijöillä, myös asiakaspalvelussa työskentelevillä palveluneuvojillamme, on etätyömahdollisuus. Teemme kaikkemme, jotta voimme tarjota myös asiakaspalvelun henkilöstölle työn joustoa esimerkiksi siten, että työvuoroja on mahdollista vaihtaa. 

Joustava työympäristö antaa mahdollisuudet monimuotoiseen ja vastuulliseen tapaan tehdä innovatiivista työtä. Mahdollisuus mutkattomaan työhön on näkynyt esimerkiksi työtyytyväisyyskyselyn entistäkin parempina tuloksina ja työmatkapäästöjen vähentymisenä. Joustava työ on saanut kiitosta erityisesti ruuhkavuosiaan eläviltä vanhemmilta ja esimerkiksi ikääntyviä vanhempiaan arjessa auttavilta DNA:laisilta.

Lue lisää DNA:n työkulttuurista