Vastuullisuus DNA:lla

Teemme töitä, jotta vastuullisuus on toimintamme sydämessä aina henkilöstöstä toimittajiin. Haluamme osoittaa olevamme eettinen toimija, joka vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan.

Yhdistämme tärkeimmät

Meillä on tärkeä tehtävä, jonka kannamme ylpeydellä. Laadukkaat yhteydet, toimivat laitteet, digiosaaminen ja osallisuus digitaalisessa yhteiskunnassa ovat yksityisasiakkaiden ja yritysten sujuvan arjen perusedellytys. DNA:lla on vastuu verkkoyhteyksien ja -palveluiden tuottamisesta jo miljoonille ihmisille, ja haluamme hoitaa tehtävämme hyvin.

Vastuullisuus on meille kuitenkin myös paljon muuta. Teemme paremmin kuin velvoitetaan, panostamme ihmisten hyvinvointiin ja luomme kestävää yhteyttä ympäristöön. Pidämme hyvää huolta asiakkaistamme, henkilökunnastamme ja yhteiskunnan avuntarvitsijoita.

DNA:n vastuullisuusohjelma

Vastuullisuustyössämme on viisi keskeistä osa-aluetta: mutkaton ja kestävä kumppani, inhimillinen ja omanlainen työpaikka, digitaalisesti yhdenvertaisen Suomen puolesta, datansiirtoa planeettamme rajoissa sekä turvallisen datankäytön varmistaja. Ohjelma perustuu vuonna 2022 tehtyyn olennaisuusanalyysiin. Voit löytää kaikki teemamme kategorisoituna Double Materiality Guidelines -ohjeistusta soveltaen täältä

Mutkaton ja kestävä kumppani

Olemme sitoutuneet harjoittamaan eettistä ja kestävää liiketoimintaa, ja odotamme samaa myös kumppaneiltamme. Toiminnallamme pyrimme vaikuttamaan positiivisesti suomalaiseen yhteiskuntaan.

Inhimillinen ja omanlainen työpaikka

Olemme joustava ja perheystävällinen työnantaja. Monimuotoisuus on voimavaramme, ja rohkaisemme kaikkia kulkemaan rohkeasti omaa polkuaan. Haluamme toimia tulevaisuudessa yhä kestävämmin, ja tämän tavoitteen saavuttamisessa jokainen työntekijä on tärkeä.

Digitaalisesti yhdenvertaisen Suomen puolesta

Mahdollistamme osallistumisen digitaaliseen yhteiskuntaan ja pyrimme varmistamaan, että kukaan ei jää ulkopuolelle. Teemme ihmisten väliset yhteydet helpommiksi digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. DNA haluaa samalla pitää huolta siitä, että Suomessa nähtäisiin myös älylaitteiden liikakäytön vaarat. 

Datansiirtoa planeettamme rajoissa

Verkkomme mahdollistavat ilmastoystävällisen datansiirron, ja vähennämme kunnianhimoisesti toimintamme päästöjä. Teemme kiertotalouden helpoksi asiakkaillemme.

Turvallisen datankäytön varmistaja

Turvalliset verkkomme ja tietoturvapalvelumme mahdollistavat asiakkaillemme huolettoman digitaalisen 
arjen. Tietoturvamme taso on korkea ja noudattaa uusimpia käytäntöjä.

Teemme DNA:lla tärkeää työtä rakentaessamme, ylläpitäessämme ja kehittäessämme yhteiskuntamme yhteyksiä – joita ilman moni asia ei olisi mahdollista. Teemme tämän työn sydämellä ja vastuullisesti.

Tuuli Nummelin DNA:n vastuullisuuspäällikkö

DNA:n vastuullisuusuutiset

Gubben henkilöstöedulla suuri vaikutus 

DNA:lla on käytössä Gubben henkilöstöetu, koska haluamme olla aidosti perheystävällinen työpaikka.

Yritysten sitoumukset: Vastuullisten palveluiden Suomi

Olemme mukana Paltan kestävän kehityksen sitoumuksissa, jotka  edistävät Suomen kansallista kestävän kehityksen strategiaa.

Digitaalisen yhdenvertaisuuden tutkimus

Joka kolmas alle 25-vuotias on kärsinyt yksinäisyydestä yhteiskunnan digitalisoituessa.

DNA:n ympäristöjohtamiselle ISO 14001 -sertifikaatti

Sertifikaatti on maailmanlaajuisesti tunnettu standardi ympäristöjärjestelmille, ja sen saavuttaminen osoittaa DNA:n sitoutumista ympäristövastuuseen.

Ota yhteyttä

DNA:n viestintä ja yritysvastuu viestinta@dna.fi

vastuullisuuspäällikkö Samu Malmelin

viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck

etunimi.sukunimi@dna.fi