DNA yrityksenä

Keitä olemme

DNA tuli markkinaan pienenä mobiilihaastajana vuonna 2001 ja on kasvanut eri vaiheiden kautta yhdeksi Suomen johtavista tietoliikennekonserneista. Toimintatapamme ytimessä ovat edelleen kustannustehokkuus, nopealiikkeisyys ja innovatiivisuus. Arvomme, nopeus, rohkeus ja mutkattomuus, näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Inspiroidumme digitalisaation monista mahdollisuuksista. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat yhteydet, joiden kautta he voivat käyttää haluamiaan digitaalisia palveluita, parhailla mahdollisilla päätelaitteilla. Yritysten osalta näemme keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn. 

Visiomme ja strategiamme

Strategiamme keskiössä on asiakas: teemme asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa, jotta jokainen voi keskittyä itselleen tärkeisiin asioihin.

Strategiset tavoitteemme:

1. Haluamme olla erinomainen työpaikka. Tavoitteenamme on kuulua Suomen halutuimpien työnantajien joukkoon. Tyytyväinen ja hyvinvoiva henkilöstö on olennaisen tärkeä, jotta voimme tarjota markkinoiden parasta asiakaspalvelua.
2. Tyytyväisimmät asiakkaat kuluttaja- ja yritysliiketoiminnassa.
3. Toimialan paras taloudellinen kehitys ja markkinoita nopeampi kasvu.

DNA:laiset tekevät menestymisen mahdolliseksi

DNA:lla työskentelee noin 1 600 motivoitunutta ammattilaista, joiden kaikkien työskentelyn keskiössä on strategiamme mukaisesti asiakaskokemus. Tavoitteenamme on, että joka tehtävässä on omistautunut ja pätevä työntekijä. 

Johtamisessamme korostuu ajatus työntekijään luottamisesta: ei ole tarkoituksenmukaista tuijottaa kellon viisareita, vaan arvioida työn tuloksia. Osa hyvää ilmapiiriä on tunne vastuusta ja vapaudesta. Jokaisen työpanos on tärkeä, ja jokaisella on myös vapaus kehittää itseään. 

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa.

Yksityisasiakkaille DNA on…

...asiantuntija, jolla on hyväntahtoinen pilke silmäkulmassa. Puhumme ymmärrettävästi ja löydämme kullekin asiakkaallemme juuri hänelle sopivimmat yhteydenpidon, turvallisuuden ja viihteen palvelut. 

Tarjoamme yksityisasiakkaillemme puhe- ja laajakaistapalveluita sekä matkaviestin- että kiinteässä verkossa. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Antennitelevisioverkkomme tavoittaa noin 85 prosenttia Suomen kotitalouksista.

Valokuitupohjaiseen kaapeliverkkoomme, joka mahdollistaa jo gigaluokan nopeudet, on kytketty yli 620 000 kotitaloutta, ja meillä on Suomen laajin kanavavalikoima. Moderni 4G-verkkomme tavoittaa yli 99 prosenttia suomalaisista.

Yritysasiakkaille DNA on…

...uuden työn edelläkävijä. DNA haluaa toteuttaa digitalisaation monia mahdollisuuksia yhdessä asiakkaidensa kanssa. Asiantunteva palvelu rakentuu aidosta kiinnostuksesta asiakkaan liiketoimintaa kohtaan, hyvästä palveluasenteesta ja tinkimättömästä ammattitaidosta.

Tuotteemme ja palvelumme yrityksille käsittävät helposti käyttöönotettavia, turvallisia ja laadukkaita viestintä- ja asiakasverkkopalveluja. Tavoitteenamme on auttaa yritysasiakkaitamme menestymään tuottavuutta parantavilla ICT-palveluilla.

Uutishuone

DNA:n lehdistö-, asiakas- ja pörssitiedotteet.

Taloudelliset raportit

Tutustu DNA:n osavuosikatsauksiin ja tilinpäätöksiin.

Avoimet työpaikat

Nopea, motivoitunut ja rohkea DNAlaisten joukkue on tärkein voimavaramme. 

Miten data kulkee?

Me DNA:lla rakennamme ja ylläpidämme laadukkaita ja nopeita tietoliikenneverkkoja.