Asiakkaat

Teemme asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa, jotta jokainen voi keskittyä itselleen tärkeisiin asioihin. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta.

Toimivat yhteydet ja viestintävälineet ovat osallisuuden edellytys

Puhe- ja datayhteyksistä on tullut ihmisille ja yhteiskunnalle välttämättömyyshyödyke: ilman toimivia yhteyksiä on vaikea pärjätä. Tietoliikennetoimialan tuotteet, palvelut ja ratkaisut voivat kuitenkin näyttäytyä asiakkaille monimutkaisina, jopa vaikeina ymmärtää. Lisäksi kaikilla suomalaisilla ei ole tarvittavia laitteita tai osaamista digitaalisessa yhteiskunnassa pärjäämiseksi. Joillain ihmisillä osallisuuden rajoitteena voi olla fyysinen este tai vamma.

Haluamme omalta osaltamme edistää digitaalisen yhdenvertaisuuden toteutumista Suomessa. DNA panostaa kattaviin ja laadukkaisiin verkkoihin, nopeisiin yhteyksiin, helposti ymmärrettäviin tuotteisiin ja palveluihin sekä laadukkaaseen asiakaspalveluun.

Kosketuspinta asiakkaisiin myynnin sekä asiakaspalvelun kautta on meille arvokas – niin puhelimessa, myymälässä kuin sähköisissä yhteydenotoissa. Haluamme kuunnella asiakkaidemme toiveita.

DNA tarjoaa asiakkailleen teknisesti laadukkaita tuotteita ja palveluita, jotka ovat turvallisia käyttää.