DNA:n listautumisanti 15.–25.11.2016

DNA Oyj (”DNA” tai ”Yhtiö”) hakee osakkeidensa listaamista Nasdaq Helsinki Oy:n (”Helsingin Pörssi”) pörssilistalle ja järjestää listautumisannin.

Osakkeita tarjotaan listautumisannissa yksityishenkilöille ja yhteisöille Suomessa, DNA:n tai sen tytäryhtiöiden kaikille Suomessa vakituisessa tai määräaikaisessa työsuhteessa merkintäaikana oleville työntekijöille ja DNA:ssa merkintäaikana työskenteleville vuokratyöntekijöille, yhtiön hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle (yhdessä ”Henkilöstö”) sekä institutionaalisille sijoittajille Suomessa ja kansainvälisesti.

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikennepalveluiden tarjoajista yksityisasiakkaille ja yrityksille. DNA:lla on oma valtakunnallinen matkaviestinverkko ja maan laajin valokuitupohjainen kaapeliverkko(1, jotka mahdollistavat laadukkaiden puhe-, data- ja tv-palvelujen tarjoamisen asiakkaille. Yhtiön toiminta jakautuu kuluttaja- ja yritysliiketoimintaan. Kaikkiaan DNA:lla on yli 3,8 miljoonaa liittymäasiakkuutta. Yhtiössä työskentelee noin 1 700 tietoliikennealan ammattilaista, joiden kaikkien keskeisenä työn tavoitteena on DNA:n strategian mukainen erinomainen asiakaskokemus.

1))DNA:lla on Suomen laajin valokuitupohjainen kaapeliverkko, joka kattaa noin 850 000 kotitaloutta eli noin 32 prosenttia Suomen kotitalouksista.

Listautumisannin tavoitteena on asemoida DNA sen seuraavaan kehitysvaiheeseen. Listautumisanti mahdollistaa DNA:n pääsyn pääomamarkkinoille, sen omistuspohjan laajenemisen ja osakkeiden likviditeetin lisääntymisen. Listautumisen tuovan lisänäkyvyyden odotetaan myös kasvattavan DNA:n tunnettuutta yleisön keskuudessa sekä työnantajana ja näin ollen parantavan yhtiön kilpailukykyä.

Tärkeitä päivämääriä

  • 15.11.2016 Listautumisannin merkintäaika alkaa
  • 22.11.2016 Listautumisanti voidaan aikaisintaan keskeyttää
  • 25.11.2016 Yleisöannin merkintäaika päättyy (arvio)
  • 29.11.2016 Tiedote listautumisannin lopullisesta tuloksesta (arvio)
  • 30.11.2016 Yleisöannissa merkityt tarjottavat osakkeet kirjataan sijoittajien arvo-osuustileille (arvio)
  • 30.11.2016 Kaupankäynti osakkeilla alkaa Helsingin pörssin pre-listalla, pois lukien henkilöstöosakkeet (arvio)
  • 2.12.2016 Kaupankäynti osakkeilla alkaa Helsingin pörssilistalla (arvio)