Asiakaspalvelu- ja myymälätyöt

Mikäli asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi tai janoat tavoitteellista myyntityötä, tutustu avoimiin paikkoihimme alapuolelta ja tule meille työkaveriksi!

Asiakaspalvelun ja DNA Kaupan työntekijät rekrytoidaan suurimmalta osin henkilöstökumppanimme kautta ja kumppani toimii työntekijöidemme virallisena työnantajana.

Tehtävä: Järjestelmäasiantuntija DNA:n tekniikan yksikköön

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Vahvistamme organisaatiotamme ja nyt sinulla on mahtava tilaisuus päästä osaksi DNA:n tekniikan yksikköä.

Verkkoanalytiikan osasto vastaa DNA:lla kiinteän ja mobiilin verkon raportointiin ja analytiikkaan liittyvien järjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä.

Etsimme työkaveriksemme järjestelmäasiantuntijaa (Helsinki)

Pääasiallisia tehtäviäsi ovat raporttien rakentaminen ja ylläpitäminen mobiiliverkon raportointijärjestelmiä (mm. ENIQ) käyttäen. Työskentelet yhteistyössä järjestelmästä vastaavan kehityspäällikön ja DNA:n sisäisten sidosryhmien sekä järjestelmätoimittajien kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös järjestelmän operointityö.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa AMK-tutkintoa tietoliikennetekniikan alalta sekä muutaman vuoden käytännön kokemusta teleoperaattorialalta mobiiliverkkojen parissa. Työssäsi tarvitset hyviä tietoteknisiä taitoja ja eri raportointijärjestelmien ja tietokantojen osaaminen on suureksi eduksi. Mobiiliverkon osaamisen lisäksi sinulla on hyvä kielitaito, suomi ja englanti ovat luontevia työkieliäsi niin kirjoitettuna kuin puhuttunakin.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä.

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 17.1.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Atte Paananen puh. 044 0442563, atte.paananen(at)dna.fi,  ke 13.1. klo 16 - 17.

Hakuaika

04.01.2021 - 17.01.2021

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Sijainti

Helsinki, Suomi

Täytä hakemus

Huom! Asiakaspalvelu- ja myymälätöihin työllistyt kumppaniyrityksemme Baronan kautta ja kumppani toimii työntekijöiden virallisena työnantajana.
 

Tutustu työhön asiakaspalvelussa:

 

 

 

Millaista on työ DNA:n asiakaspalvelussa?

Asiakaspalvelijamme ovat avoimia ja rentoja, heillä on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kiinnostusta myyntityöhön.

Millaista on työ DNA:n asiakaspalvelussa?

Palvelet asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja nykyaikaisella chatillä. Asiakkaan kysymykset liittyvät usein laskutukseen, teknisiin asioihin tai tarjottavien palveluiden ominaisuuksiin. Sinun roolisi on varmistaa, että asiakkaalla on käytössään juuri hänelle sopivat palvelut.

Asiakaspalvelijamme ovat avoimia ja rentoja, heillä on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kiinnostusta myyntityöhön. Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutyöstä, hyviä sosiaalisia taitoja, halua kehittää osaamistasi ja kiireen keskellä myös paineensietokykyä. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi, tavoitteellisuutesi ja halu hoitaa asiakkaamme asiat mutkattomasti kerralla kuntoon.

DNA:n asiakaspalvelussa työskentelet itsenäisesti, saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen kehityksellesi. Tukenasi on laaja joukko asiakaspalvelun ammattilaisia ja hyvä me-henki. Menestyminen ja urakehitys on sinusta itsestäsi kiinni!

Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkeen klo 7.45–18.30, mutta jonkin verran on myös klo 21.15 saakka yltäviä arkityövuoroja. Lauantaina työvuorot ovat välillä klo 8.45–16.45.

Perheystävällisyys on DNA:lla työtapojen mutkatonta joustavuutta. Työvuorosuunnittelumme on joustavaa ja voit vaikuttaa työvuoroihisi omien toiveittesi kautta. Meillä on käytössä myös etäpäivämahdollisuudet ja työajan liukuma.

Millaista on työ DNA Kaupassa?

Olemme ylpeitä sitä, että DNA Kaupoissa kaikki saavat olla omia itsejään. Palvelussa ja myynnissä näkyvät henkilökohtaiset vahvuutemme.