Asiakaspalvelu- ja myymälätyöt

Mikäli asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi tai janoat tavoitteellista myyntityötä, tutustu avoimiin paikkoihimme alapuolelta ja tule meille työkaveriksi!

Asiakaspalvelun ja DNA Kaupan työntekijät rekrytoidaan suurimmalta osin henkilöstökumppanimme kautta ja kumppani toimii työntekijöidemme virallisena työnantajana.

Tehtävä: Tekninen Service desk- asiantuntija, kesätyö

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Hei Sinä, tule työkaveriksi tiimiimme!

Mitä työelämä DNA:lla on? Vastuuta, vapautta, joustavuutta. Kiinnostuitko? Hienoa, sillä haemme juuri sinua työkaveriksemme DNA tekniikan Service deskiin. Teet töitä tekniikan huipputiimissä sertifioitujen tietoliikenne- ja tietoturva-asiointuntijoidemme kanssa ja ratkaiset yritysasiakkaidemme teknisiä haasteita yhdessä Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä.

Haemme nyt useampaa teknistä Service desk – asiantuntijaa. Tuleva työpisteesi sijaitsee joko Helsingin Käpylän DNA-talossa tai Oulun DNA-talossa, jonka tarjoama työympäristö on varmasti Suomen kärkitasoa. Service desk työssä pääset työskentelemään mm. yritysasiakkaiden palomuuripalveluiden ja WAN/LAN -verkkojen parissa.

Kesätyöntekijöiltä toivomme

  • Perusteet tietoliikenneverkoista (TCP/IP)
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa
  • Halua jatkuvaan oppimiseen.
  • Asiakaslähtöisyyttä

Tehtäväsi kehittyvät jatkuvasti, joten on ensisijaisen tärkeää, että osaat kehittää itseäsi päivittäin. Tietotekniikka/tietoliikenne AMK koulutuksesta on hyötyä, kuten myös kokemuksesta asiakaspalvelu tai Service desk -työtehtävistä. Edellytämme kykyä kertoa omista suunnitelmista, ja tavoista joilla aiot ne toteuttaa.

Viihdyt tiimissämme, jos

Työskentelyasenteesi on palveluhenkinen ja kykenet toimimaan oma-aloitteisesti, huolellisesti ja vastuullisesti. Meille on tärkeää, että erottaudumme kilpailijoistamme ensiluokkaisella palvelulla ja osaamisella, ja siksi odotammekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä ja positiivista palveluasennetta. Osaat arvioida myös muiden osaamista ja pyytää heiltä rohkeasti apua ja tukea. Myös muut odottavat tukea sinulta, sillä tiimimme tekee jatkuvasti yhteistyötä!

Tehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä sekä valmiutta vuorotyöhön.
Etsimme tekijöitä aikavälille 1.4. - 30.9.2021  ja sopimuksen pituus on sovittavissa.

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Simo Isto, puh. +358 44 044 6040 tai simo.isto(at)dna.fi

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Esittele itsesi tai vinkkaa kaverille 28.2.2021 mennessä! Terveisin koko Service desk tiimi.
Kiinnostuitko? Älä kulje onnesi ohi, vaan hae välittömästi klikkaamalla alla olevaa linkkiä! Haastattelemme jo hakuaikana .

Hakuaika

29.12.2020 - 28.02.2021

Työsuhdetyyppi

Kesätyö

Sijainti

Oulu, Suomi Helsinki, Suomi

Täytä hakemus

Huom! Asiakaspalvelu- ja myymälätöihin työllistyt kumppaniyrityksemme Baronan kautta ja kumppani toimii työntekijöiden virallisena työnantajana.
 

Tutustu työhön asiakaspalvelussa:

 

 

 

Millaista on työ DNA:n asiakaspalvelussa?

Asiakaspalvelijamme ovat avoimia ja rentoja, heillä on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kiinnostusta myyntityöhön.

Millaista on työ DNA:n asiakaspalvelussa?

Palvelet asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja nykyaikaisella chatillä. Asiakkaan kysymykset liittyvät usein laskutukseen, teknisiin asioihin tai tarjottavien palveluiden ominaisuuksiin. Sinun roolisi on varmistaa, että asiakkaalla on käytössään juuri hänelle sopivat palvelut.

Asiakaspalvelijamme ovat avoimia ja rentoja, heillä on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kiinnostusta myyntityöhön. Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutyöstä, hyviä sosiaalisia taitoja, halua kehittää osaamistasi ja kiireen keskellä myös paineensietokykyä. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi, tavoitteellisuutesi ja halu hoitaa asiakkaamme asiat mutkattomasti kerralla kuntoon.

DNA:n asiakaspalvelussa työskentelet itsenäisesti, saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen kehityksellesi. Tukenasi on laaja joukko asiakaspalvelun ammattilaisia ja hyvä me-henki. Menestyminen ja urakehitys on sinusta itsestäsi kiinni!

Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkeen klo 7.45–18.30, mutta jonkin verran on myös klo 21.15 saakka yltäviä arkityövuoroja. Lauantaina työvuorot ovat välillä klo 8.45–16.45.

Perheystävällisyys on DNA:lla työtapojen mutkatonta joustavuutta. Työvuorosuunnittelumme on joustavaa ja voit vaikuttaa työvuoroihisi omien toiveittesi kautta. Meillä on käytössä myös etäpäivämahdollisuudet ja työajan liukuma.

Millaista on työ DNA Kaupassa?

Olemme ylpeitä sitä, että DNA Kaupoissa kaikki saavat olla omia itsejään. Palvelussa ja myynnissä näkyvät henkilökohtaiset vahvuutemme.