Avoimet työpaikat

Me olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.

Tehtävä: Avoin hakemus

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua työskentely DNA:lla, mutta sopivaa tehtävää ei juuri nyt ole avoinna? Ei hätää, olemme aina kiinnostuneita hyvistä tyypeistä! 

Jätä meille avoin hakemus, olisi mukava päästä tutustumaan sinuun! Kerro meille osaamisestasi sekä sinua kiinnostavista työtehtävistä. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli kiinnostustasi vastaavia työtehtäviä avautuu.

Hakuaika

01.01.2021 - 31.12.2021

Työsuhdetyyppi

Muu

Sijainti

Avoin, Suomi

Täytä hakemus

Huom! Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät tai myyntitehtävät, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

10 syytä hakea DNA:lle

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Mutta mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?

 

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Olisiko DNA unelmiesi työpaikka?

30 sekunnin pikatestillä selvität asian helposti!

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.