Kun mieli on vapaa, työ on mielekästä.

Meille ei ole tärkeää missä tai milloin teet työsi, kunhan pääsemme yhdessä perille.

Tehtävä: Business Controller, Yritysliiketoiminta

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Kiinnostaisiko Business Controllerin tehtävä Suomen parhaassa työpaikassa?

Haemme DNA Oyj:n talouden ohjaus ja liiketoiminnan tuki -yksikköön vakituiseen työsuhteeseen
Business Controlleria.

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

 • Työtehtävä: Business Controller

 • Aloitus: Mahdollisimman pian sopimuksen mukaan

 • Työsuhde: Toistaiseksi voimassa oleva

 • Sijainti: Helsinki & vapaa etätyö

 • Haku päättyy: 28.1.2022

 • Lisätietojen antaja: Senior Business Controller Tommi Ketola, 20.1 klo 09.00-10.00 tai 21.1 klo 9.00-10.30, puh. 044044 2676

TULEVA TIIMISI:

Tulet työskentelemään osana DNA:n Yritysliiketoiminnan Business Control -tiimiä ja tehtävässä raportoit Senior Business Controller Tommi Ketolalle. Yritysliiketoiminnan Business Control -tiimillä vastuulla on mm. Yritysliiketoiminnan raportointi ja KPI seuranta, ennusteet sekä budjetointi, erilaiset business caset laskennat, provisiot ja kannustinmallit sekä Business Intelligence kyvykkyyden kehitys ja ylläpito.

Meille on tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisella palvelulla ja haluamme sinut mukaan mahdollistamaan mieleenpainuvan asiakaskokemuksen. Haluamme, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

TÄRKEIMMÄT VASTUUALUEESI:

 • Vastuu DNA:n Yritysliiketoiminnan Business Management-, Yrityspalvelu- ja Markkinointi- yksiköiden talouden suunnittelusta, seurannasta ja raportoinnista

 • Yritysliiketoiminnan investointien seuranta, ennustaminen sekä niiden raportoinnin kehittäminen

 • Tuoteryhmäkannattavuuslaskennan ylläpito sekä kehittäminen

 • Uusien liiketoimintalaskelmien tekeminen sekä uusien ja nykyisten tuotteiden business case laskelmat

 • Omien vastuuyksiköiden talousseurantaan sekä suunnitteluun liittyvien prosessien ja järjestelmien kehittäminen yhdessä muiden sidosryhmien sekä tiimin kanssa

 • Osallistuminen DNA:n talouden yhteisiin kehitysprojekteihin

 • Kasvava yhteistyö Telenor Groupin kanssa

 • Tiivis yhteistyö Yritysliiketoiminnan johtoryhmän, tukitoimintojen johdon sekä muiden Business controller-vastuullisten kanssa

 • Talouden seurannan ja ymmärryksen kehittäminen Yritysliiketoiminnan organisaatioissa

TOIVOTTU OSAAMISESI:

 • haemme kokenutta liiketoimintalähtöistä asiantuntijaa, jolla on kertynyt jo useampi vuosi kokemusta vastuullisista Controller-tehtävistä

 • olet työssäsi proaktiivinen ja järjestelmällinen, sekä hyvä organisoimaan. Osaat priorisoida tekemistä varmistaen sovituissa aikatauluissa pysymisen

 • sinulla on vahva analyyttinen ote; ymmärrät liiketoiminnan ja lukujen välisen yhteyden sekä osaat erottaa olennaiset asiat epäolennaisista.

 • työskentelet tehokkaasti eri talouden järjestelmien kanssa ja sinulla on kokemusta suunnittelujärjestelmistä sekä BI-työkaluista (esim. Tableau)

 • olet kehityshenkinen ja pyrit aktiivisesti tehostamaan nykyisiä prosesseja sekä käytänteitä

 • olet tottunut viestimään selkeästi ohjeista ja aikatauluista ja sujuvat työkielesi ovat suomi ja englanti

 • kykenet hyvin itsenäiseen työskentelyyn mutta tulet myös toimeen erilaisten henkilöiden kanssa sujuvasti

Etsimme henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. KTM, Tradenomi) sekä kokemusta vastuullisista Controller-tehtävistä. Olet proaktiivinen, oppimishaluinen, otat rohkeasti yhteyttä uusiin ihmisiin ja teet aktiivisesti töitä yhteisiä tavoitteita kohti. Teet töitä positiivisella asenteella, tekemisen vaihtuessa hetkestä toiseen aina johtoryhmätyöskentelystä enemmän hands-on tekemiseen.

MIKSI VALITA DNA:

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

DNA LYHYESTI:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 934 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.

Hakuaika

14.01.2022 - 28.01.2022

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Helsinki

Täytä hakemus


Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai myyntineuvottelijan työt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.


 

Toimisto ei ole tärkeä.
Elämä on.

Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

DNA:n luottamukseen pohjaava työtapa täyttää 10 vuotta ja on vapaampi kuin koskaan.

Omanlainen ja yhdenvertainen DNA

Monimuotoisuus on rikkaus ja työyhteisömme voimavara – nyt ja tulevaisuudessa.

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.

10 syytä hakea DNA:lle

Mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?