Kun mieli on vapaa, työ on mielekästä.

Meille ei ole tärkeää missä tai milloin teet työsi, kunhan pääsemme yhdessä perille.

Tehtävä: Business Manager, Postpaid

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Moikka! Olen Mikko Valtonen ja vedän DNA:lla kuluttajaliiketoiminnassa Mobile Communications -osastoa. Haen nyt energiseen tiimiini business manageria johtamaan ja kasvattamaan postpaid-puhelinliittymien liiketoimintaa. Ehkä juuri sinusta tulee meille uusi mainio työkaveri!

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

 • Työtehtävä: Business Manager, Postpaid

 • Aloitus: Mahdollisimman pian

 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde

 • Sijainti: Helsinki & vapaa etätyö Suomessa

 • Haku päättyy: 28.9.2022

 • Lisätietojen antaja: Johtaja, Mobile Communications Mikko Valtonen, ke 14.9 klo 13-15 tai pe 16.9 klo 13-15, puh. 044 044 5290

TULEVA TIIMISI:

Mobiililiiketoiminnassa vastaamme kuluttajille tarjottavista mobiililiittymistä ja -laitteista sekä monipuolisista lisäpalveluista. Kuluttajien postpaid-puhelinliittymät (laskutusliittymät) ovat liikevaihdolla mitattuna kuluttajaliiketoiminnan ja koko DNA:n suurin yksittäinen liiketoiminta. Kilpailu alalla on tiukkaa ja liiketoiminnan kasvattaminen on haastavaa – muttei mahdotonta!

Lähes jokainen suomalainen tarvitsee puhelinliittymän. Business managerina huolehdit siitä, että täytämme tämän asiakastarpeen kannattavasti ja parhaalla mahdollisella asiakaskokemuksella. Pidät kokonaisvaltaisesti huolen kilpailukyvystämme ja liiketoimintatavoitteiden saavuttamisesta.

TÄRKEIN TYÖNKUVASI:

Business managerina työskentelet tiiviisti mm. myynnin, markkinoinnin, analytiikan, tekniikan ja regulaatioasioiden asiantuntijoiden kanssa. Työssäsi vastaat oman liiketoimintasi osalta mm. seuraavista asioista:

 • Palveluliikevaihdon kehitys ja budjetointi

 • Markkinaymmärryksen ylläpito ja liiketoimintastrategian luominen

 • Palveluportfolion kehittäminen ja elinkaarihallinta

 • Palveluiden tuotteistukset, hinnoittelu ja go to market

 • Myynti- ja markkinointitoimenpiteiden suunnittelu eri jakelukanavissa

 • Kumppanien hallinta ja sopimusneuvottelut

 • Yhteistyö konsernin muiden maaorganisaatioiden kanssa

 • Kehityshankkeiden priorisointi

Tehtävässä menestyäksesi, sinulla on:

 • Vähintään 3 vuoden kokemus kuluttajaliiketoiminnasta esimerkiksi myynnin tai liiketoiminnan johtamisen, tai markkinoinnin tehtävistä

 • Ymmärrystä televiestinnän trendeistä ja mielenkiintoa toimialaa kohtaan

 • Ylempi korkeakoulututkinto (KTM, DI, MBA tai vastaava)

 • Näyttöjä tuloksellisesta liiketoiminnan kehittämisestä

 • Sujuvat viestintätaidot suomeksi ja englanniksi

TOIVOTTU OSAAMISESI:

Etsin energistä tyyppiä, joka syttyy haasteista ja kilpailusta. Sinulla on näyttöjä ideointikyvystä ja tavoitteiden saavuttamisesta. Työskentelet päämäärätietoisesti, ja uskallat rohkeasti haastaa vanhat käytännöt. Pystyt nopeaan päätöksentekoon, mutta olet silti järjestelmällinen. Olet oma-aloitteinen ja sinulta löytyy draivia muuttaa asioita.

Tehtävässä tarvitset vahvaa johtamistaitoa sekä ihmisten että asioiden osalta. Sinulla on hyvä liiketoimintavaisto ja osaat arvioida asioita sekä eurojen että asiakaskokemuksen kautta. Osaat murskata numeroita, tehdä skenaarioanalyysejä ja laskea business caset auki. Viestit löydöksesi selkeästi sekä sidosryhmille että johdolle. Pystyt ottamaan tarmokkaasti haltuun tehtäviä myös oman mukavuusalueesi ulkopuolelta. Tunnistat myös palvelumuotoilun ja asiakasymmärryksen merkityksen liiketoiminnan kehittämisessä.

Voit jättää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi.

Jos koet, että olisit juuri oikea vahvistus tiimimme, täytä hakemuksesi 28.9.2022 mennessä. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n. Annan myös mieluusti lisää tietoja tehtävästä sähköpostilla ja puhelimitse.

Terv. Mikko Valtonen, Johtaja, Mobile Communications

MIKSI VALITA DNA:

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Haluamme arvostaa jokaista työntekijää sellaisena kuin he ovat – omanlaisinaan. Välittämättä iästä tai sukupuolesta, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme.

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

DNA LYHYESTI:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.

Hakuaika

12.09.2022 - 28.09.2022

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Helsinki

Täytä hakemus

Huom! DNA on osa norjalaista Telenor-konsernia, minkä vuoksi käytämme rekrytoinneissamme Telenorin hakuportaalia.

 


Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai myyntineuvottelijan työt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.


 

Toimisto ei ole tärkeä.
Elämä on.

Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

DNA:n luottamukseen pohjaava työtapa täyttää 10 vuotta ja on vapaampi kuin koskaan.

Omanlainen ja yhdenvertainen DNA

Monimuotoisuus on rikkaus ja työyhteisömme voimavara – nyt ja tulevaisuudessa.

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.

10 syytä hakea DNA:lle

Mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?