Kun mieli on vapaa, työ on mielekästä.

Meille ei ole tärkeää missä tai milloin teet työsi, kunhan pääsemme yhdessä perille.

Tehtävä: Design Architect, Security Services

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Etsimme työkaveria Design Architect -tehtävään DNA:lle.

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

  • Työtehtävä: Design Architect

  • Aloitus: Mahdollisimman pian

  • Työsuhde: toistaiseksi voimassa oleva

  • Sijainti: Helsinki & vapaa etätyö Suomessa, useita toimipaikkoja.

  • Haku päättyy: 30.9.2022

  • Lisätietojen antaja: Katariina-Taina Vainikka puh. +358447212725 tai katariina-taina.vainikka(at)dna.fi ja Toni Sulosalmi puh. +358440442803 tai toni.sulosalmi(at)dna.fi

TULEVA TIIMISI:

Tulet työskentelemään osana neljän hengen Arkkitehtuuri ja kehitys -tiimiä, jotka ovat kokeneita ja sertifioituja ammattilaisia.

Tuleva työyhteisösi luottaa sinuun, aina. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan haasteita, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme ja jaamme uudet opit keskenämme. Meillä työympäristö on tehty niin, että ideointi ja ajatusten keskinäinen pallottelu olisi mahdollisimman helppoa. Erilaiset ajattelu- ja toimintatavat tiimien sisällä ovat vahvuutemme, ja joukkoomme olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

DNA:lla saat päättää itse missä työsi teet, oli se sitten toimisto, koti tai vaikkapa kahvila. Tarjoamme uudelle työkaverillemme modernit ja viihtyisät puitteet, ja mikä tärkeintä ympärilläsi työskentelee innostuneita ja asiantuntevia kollegoita. Tule meille kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja!

TÄRKEIN TYÖNKUVASI:

Tehtävässä vastaat sujuvasta yhteistyöstä ja ennen kaikkea ensiluokkaisesta palvelukokemuksesta asiakkaillemme.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

  • Suunnitella ja dokumentoida asiakkaan kanssa yhteistyössä palveluiden tekniset ratkaisut ja käyttöönotot

  • Ymmärtää DNA:n palvelukuvauksen mukaiset tekniset kyvykkyydet

  • Tuottaa kehitysehdotuksia DNA:n tuottamiin palveluihin ja osallistua uusien ratkaisujen evaluointiin

  • Oman ammattitaidon ylläpitäminen ja kehittäminen.

DNA:lla palveluita ja verkkoteknologiaa kehitetään SAFe-viitekehyksen mukaisissa kehitysjunissa. Tässä roolissa toimit yhtenä asiantuntijana tietoturvaan liittyvien palveluiden kehittämiseen, tuotteistamiseen ja automaatioon keskittyvän kehitysjunan jäsenenä.

TOIVOTTU OSAAMISESI:

Etsimme henkilöä, jolla on vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuva tekninen koulutus tai työkokemuksen kautta hankittu vankka osaaminen. Sinulla on kykyä hallita laajoja ja kompleksisia kokonaisuuksia sekä taitoa tunnistaa kaikkein oleellisimmat asiat. Uskallat haastaa olemassa olevat ajatusmallit, mutta tuot ehdotuksesi esiin rakentavasti. Työskentelyssäsi korostuu asiakaslähtöisyys. Eduksi katsomme tietoturvaan painottuvat sertifioinnit (Cisco, Check Point, Fortinet, HPE Aruba, CISSP). Haluat myös aktiivisesti kehittää omaa osaamistasi ja osaat kertoa suunnitelmistasi, ja tavoista, joilla aiot ne toteuttaa. DNA kannustaa sinua parhaan potentiaalisi esiintuomisessa!

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä lausuntoa turvallisuusselvityksestä.

MIKSI VALITA DNA:

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Haluamme arvostaa jokaista työntekijääsellaisena kuin he ovat – omanlaisinaan. Välittämättä iästä tai sukupuolesta, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme.

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

DNA LYHYESTI:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.

Hakuaika

15.09.2022 - 01.10.2022

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Suomi

Täytä hakemus

Huom! DNA on osa norjalaista Telenor-konsernia, minkä vuoksi käytämme rekrytoinneissamme Telenorin hakuportaalia.

 


Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai myyntineuvottelijan työt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.


 

Toimisto ei ole tärkeä.
Elämä on.

Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

DNA:n luottamukseen pohjaava työtapa täyttää 10 vuotta ja on vapaampi kuin koskaan.

Omanlainen ja yhdenvertainen DNA

Monimuotoisuus on rikkaus ja työyhteisömme voimavara – nyt ja tulevaisuudessa.

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.

10 syytä hakea DNA:lle

Mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?