Kun mieli on vapaa, työ on mielekästä.

Meille ei ole tärkeää missä tai milloin teet työsi, kunhan pääsemme yhdessä perille.

Tehtävä: Development Manager

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Vahvistamme organisaatiotamme ja nyt sinulla on mahtava tilaisuus päästä osaksi DNA:n tekniikan toimintoa. Etsimme työkaveriksemme kehityspäällikköä tekniikan palvelunhallinnan yksikköön, verkkoanalytiikan osastolle.

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

  • Työtehtävä: Kehityspäällikkö

  • Aloitus: Mahdollisimman pian sopimuksen mukaan

  • Työsuhde: Toistaiseksi voimassa oleva

  • Sijainti: Helsinki & vapaa etätyö

  • Haku päättyy: 28.1.2022

  • Lisätietojen antaja: osastopäällikkö Atte Paananen, atte.paananen#64dna.fi, puh. 044 044 2563

TULEVA TIIMISI:


Verkkoanalytiikan osaston vastuualueella on mobiiliverkon raportointi- ja analytiikkajärjestelmien kehitys ja ylläpito. Tulevat lähikollegasi ovat kokeneita asiantuntijoita, joiden joukossa on muita samankaltaista tehtävänkuvaa hoitavia kehityspäälliköitä.

Tiimimme kasvattaa jatkuvasti omaa osaamistaan, jotta voimme myös rakentaa järjestelmiämme parhaiten tukemaan uusien tuotteiden, palveluiden ja teknologioiden raportointitarpeita.

Meille on tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisella palvelulla ja haluamme sinut mukaan mahdollistamaan mieleenpainuvan asiakaskokemuksen. Haluamme, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.


TÄRKEIN TYÖNKUVASI:


Kehityspäällikön tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä oman osaston muiden kollegojen kanssa ja muiden tekniikan yksiköiden tuotantotiimien sekä ulkoisten järjestelmätoimittajien kanssa kuten myös DNA:n liiketoimintayksiköiden ja tietohallinnon kanssa.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

  • analytiikkajärjestelmän palvelunkehitys, järjestelmän kehityksen suunnittelu ja projektien koordinointi DNA:n sisäisesti sekä tiivis yhteistyö järjestelmätoimittajan ja sidosryhmien kanssa.

TOIVOTTU OSAAMISESI:


Haemme mobiiliverkkojen ja/tai OSS-järjestelmien osaajaa, joka ottaisi yhden mobiiliverkon analytiikkaa tuottavan järjestelmän haltuunsa tämän järjestelmän kehityspäällikkönä. 4G- ja 5G-verkkoteknologioiden osaaminen on suotavaa järjestelmän toiminnan ymmärtämiseksi ja loppukäyttäjien ja sidosryhmien kanssa sujuvasti kommunikoimiseksi.

Arvostamme tietoliikennetekniikan koulutusta (DI/AMK-insinööri) tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua osaamista. Useamman vuoden työkokemus teleoperaattorilla, mobiiliverkon verkkolaitetoimittajalla tai lähellä teleoperaattoritoimintaa antaa hyvän pohjan tehtävän hoitamiseksi.

  • aiempi kokemus mobiiliverkon hallinta-, raportointi- tai analytiikkajärjestelmistä, järjestelmärajapinnoista ja tietokantojen kanssa työskentelystä

  • sujuva kommunikointi suomen- ja englannin kielellä

  • SAFe- ja ITIL-lähtöisten toimintamallien osaaminen ja sertifikaatit, jotka tukevat sinua tulevassa työympäristössäsi

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä.


MIKSI VALITA DNA:

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

DNA LYHYESTI:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 934 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.

Hakuaika

07.01.2022 - 28.01.2022

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Helsinki

Täytä hakemus


Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai myyntineuvottelijan työt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.


 

Toimisto ei ole tärkeä.
Elämä on.

Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

DNA:n luottamukseen pohjaava työtapa täyttää 10 vuotta ja on vapaampi kuin koskaan.

Omanlainen ja yhdenvertainen DNA

Monimuotoisuus on rikkaus ja työyhteisömme voimavara – nyt ja tulevaisuudessa.

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.

10 syytä hakea DNA:lle

Mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?