Kun mieli on vapaa, työ on mielekästä.

Meille ei ole tärkeää missä tai milloin teet työsi, kunhan pääsemme yhdessä perille.

Tehtävä: Development Manager, New Business, B2B

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Development Manager, New Business, B2B

Etsimme kehityspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen DNA:n Yritysliiketoiminnan New Business -tiimiin. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden liiketoimintaamme, missä vain mielikuvitus ja kyky muuntaa se liiketoiminnaksi on rajana!

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

 • Työtehtävä: Development Manager (Kehityspäällikkö)

 • Aloitus: Mahdollisimman pian

 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde

 • Sijainti: Helsinki & vapaa etätyö Suomessa

 • Haku päättyy: 28.1.2022

 • Lisätietojen antaja: Esihenkilö Mikael Stendahl, mikael.stendahl(at)dna.fi, p. 044 044 6666 (21.1 klo 14-15 tai 24.1 klo 13–15)

TULEVA TIIMISI:

DNA:n New Business -tiimissä tuotamme täysin uusia palveluita, joiden varassa rakennamme uutta liiketoimintaa DNA:n Yritysliiketoimintayksikölle. Tiimissämme meitä on useampi asiantuntija, kukin omanlaisensa osaaja. Meille on tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisella palvelulla ja haluamme sinut mukaan mahdollistamaan mieleenpainuvan asiakaskokemuksen. Haluamme, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

TÄRKEIN TYÖNKUVASI:
Tulet työskentelemään osana New Business -tiimiä ja raportoit tehtävässä esihenkilöllesi Mikael Stendahlille. Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

 • Mobiili-yksityisverkot, kattaen koko tarjooman slicingistä asiakaskohtaisiin verkkoihin

 • Reunalaskenta ja Edge Cloud -palvelut, esim. Azure, AWS, Google

 • Public Cloud -palvelut

 • Yllä olevien alustojen päälle rakennettavat asiakasratkaisut

TOIVOTTU OSAAMISESI:

Etsimme henkilöä, jolla on tekninen koulutus tai sitä vastaavat taidot ICT -alalta. Sinulla on kokemusta eri pilvialustoista sekä niiden tuotteistamisesta ja olet hyvä etsimään uutta tietoa, jotta pysyt ajan tasalla nopeasti kehittyvällä alalla. Otat rohkeasti yhteyttä uusiin ihmisiin ja sinulle on luontevaa työskennellä palvelukehitystehtävissä. Tehtävässä onnistumisen kannalta on tärkeää, että sinulta löytyy syvää osaamista pilvialustoista sekä palvelukehityksestä.

Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, ruotsinkielentaito katsotaan eduksi.

Erityisosaamiset:

 • Azure, AWS tai Google Cloud (IaaS, PaaS, SaaS palvelut) ja näihin liittyvät teknologiat

 • Vahva ymmärrys pilvialustapalvelusta sekä CI/CD-käsittelyvaiheista

 • Kyky toteuttaa kilpailukykyisiä ratkaisuja, joissa korostuu saatavuus, suorituskyky ja kustannustehokkuus

Voit jättää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi.

MIKSI VALITA DNA:

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

DNA LYHYESTI:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 934 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.

Hakuaika

14.01.2022 - 28.01.2022

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Helsinki

Täytä hakemus


Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai myyntineuvottelijan työt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.


 

Toimisto ei ole tärkeä.
Elämä on.

Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

DNA:n luottamukseen pohjaava työtapa täyttää 10 vuotta ja on vapaampi kuin koskaan.

Omanlainen ja yhdenvertainen DNA

Monimuotoisuus on rikkaus ja työyhteisömme voimavara – nyt ja tulevaisuudessa.

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.

10 syytä hakea DNA:lle

Mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?