Avoimet työpaikat

Me olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.

Tehtävä: Ohjelmistokehittäjä

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Haemme DNA:n tekniikan IP-Verkot ja Datapalvelut tiimiin

OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ

Voit työskennellä Helsingissä, Lahdessa, Raumalla, Tampereella tai Oulussa. Ohjelmistokehittäjänä pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat verkon automaatioon liittyvien ohjelmistojen suunnittelu- ja kehitystyö. Toimit myös automaatioarkkitehtuurin kehityksessä.

Tehtävässä menestyäksesi,

 • sinulla on soveltuva tietoliikennealan korkeakoulututkinto tai olet hankkinut vastaavan osaamisen työssä
 • sinulla on osaamista ohjelmointikielistä kuten Perl ja Ruby, Python sekä kokemusta ohjelmointiprojektien läpiviemisestä
 • sinulla on tietokanta-, backend- sekä frontend-ohjelmointiosaamista (full-stack)
 • tunnet rajapinnat kuten REST ja SOAP

  Eduksi katsotaan myös
  • Kokemus automaatiotestauksesta
  • Osaat käyttää versionhallintatyökalua (Git)
  • Linux käyttöjärjestelmän osaaminen
  • Tuntemus Dockerista tai vastaavasta alustasta
  • kokemus IP-verkoista ja niiden toimintaperiaatteista

Sopeudut hyvin muuttuvaan toimintaympäristöön ja olet kiinnostunut oppimaan uutta sekä seuraamaan tekniikan jatkuvaa kehitystä. DNA:laiseen tapaan uskallat ottaa vastuuta ja nautit asioiden eteenpäin viemisestä. Työssä kommunikoit sujuvasti suomen- ja englannin kielellä.

Työkaveriksi sinua odottaa mukava, asiantunteva ja toisiaan tukeva tiimi. Pääset työskentelemään monipuolisessa ja jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä, jossa saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja pääset vaikuttamaan asioihin yrityksessä ja omassa työssäsi.

Meille on olennaisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta asiakaspalvelua. DNA:lla valtuutamme yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annamme tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme, opimme yhdessä ja meillä on työympäristö, joka ruokkii ideointia.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 10.6.2020 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Kasperi Löfberg kasperi.lofberg@dna.fi      

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä.

Hakuaika

15.05.2020 - 10.06.2020

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Sijainti

Oulu, Suomi Tampere, Suomi Rauma, Suomi Helsinki, Suomi Lahti, Suomi

Täytä hakemus

Huom! Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n kesätyömahdollisuudet, asiakaspalvelutehtävät tai myyntitehtävät, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

10 syytä hakea DNA:lle

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Mutta mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?