Kun mieli on vapaa, työ on mielekästä.

Meille ei ole tärkeää missä tai milloin teet työsi, kunhan pääsemme yhdessä perille.

Tehtävä: Program Manager

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Etsimme hankepäällikköä liiketoimintaprojektiin DNA:lle.

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

  • Työtehtävä: Hankepäällikkö

  • Aloitus: Mahdollisimman pian

  • Työsuhde: vakituinen

  • Sijainti: Helsinki & vapaa etätyö Suomessa

  • Haku päättyy: 23.1.2022

  • Lisätietojen antaja: Mikko Ylä-Pietilä, Mikko.Yla-Pietila(at)dna.fi tai puh. +358447214516

TULEVA TIIMISI:

Projektinhallintatiimi toimittaa viestintä-, tietoliikenne- ja tietoturvaratkaisuita projektitoimituksina keskisuurille ja suurille suomalaisille yrityksille tai yhteisöille.Osaksi tiimiä, haemme nyt hankepäällikköä vastaamaan liiketoimintaprojektista. Projektipäälliköiden lisäksi teet tiiviisti yhteistyötä liiketoiminnan kehityspäälliköiden ja business managereiden sekä controllereiden kanssa huolehtien siitä, että yritysliiketoiminnan tavoitteet toteutuvat.

Liiketoimintaprojektisi ohjauksessa käynnistyy useita asiakaskohtaisia toimitusprojekteja ja kokoonnut säännöllisesti näistä vastaavien projektipäälliköiden kanssa. Vastaat siitä, että liiketoiminnan tavoitteet huomioidaan kaikissa asiakasprojekteissa. Hankepäällikkönä vastaat myös odotusten johtamisesta ja varmistat, että asiakkaiden ja sidosryhmien odotuksia hallitaan ennakoivasti ja avoimesti kommunikoiden.

TÄRKEIN TYÖNKUVASI:

Toimit hankepäällikkönä liiketoimintakriittisessä projektissa ja raportoit sen edistymisestä ensisijaisesti Yritysliiketoiminnan johdolle.


Hankepäällikkönä johdat kahta, toisiinsa nivoutuvaa merkittävää kokonaisuutta:

  • monivuotinen liiketoimintaprojekti, jossa tärkeimmät sidosryhmäsi ovat yritysmyynti, yritysmarkkinointi, yrityspalvelut sekä palvelu- ja tuotekehitysyksikkö. Lisäksi toimit läheisessä yhteistyössä tekniikkayksikön projektipäällikön kanssa.

  • liiketoimintaprojektiin nivoutuvien asiakaskohtaisten toimitusprojektien ohjaaminen liiketoimintatavoitteiden mukaisesti.

TOIVOTTU OSAAMISESI:

Onnistut tehtävässä parhaiten, jos sinulla on kokemusta vaativien asiakas- tai toimitushankkeiden johtamisesta isoissa organisaatioissa. Olet ratkaisukeskeinen, tarkkanäköinen ja tavoitteellinen. Sinut tunnetaan ihmisiä rohkaisevana ja diplomaattisena - päätöksenteossa olet objektiivinen ja mutkaton. Työskentelet luontevasti myös englannin kielellä.

Kokemus teleoperaattoriliiketoiminnasta yritys- ja yhteisöasiakkaiden parissa auttaa tehtävässä menestymisessä.

Voit jättää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi.

MIKSI VALITA DNA:

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

DNA LYHYESTI:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 934 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.

Hakuaika

07.01.2022 - 23.01.2022

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Helsinki

Täytä hakemus


Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai myyntineuvottelijan työt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.


 

Toimisto ei ole tärkeä.
Elämä on.

Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

DNA:n luottamukseen pohjaava työtapa täyttää 10 vuotta ja on vapaampi kuin koskaan.

Omanlainen ja yhdenvertainen DNA

Monimuotoisuus on rikkaus ja työyhteisömme voimavara – nyt ja tulevaisuudessa.

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.

10 syytä hakea DNA:lle

Mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?