Avoimet työpaikat

Me olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.

Tehtävä: Suunnittelija, IP verkot

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Haemme DNA:n tekniikan Runko ja IP verkot yksikköön uutta työkaveria ja voit työskennellä Helsingissä, Lahdessa, Raumalla, Tampereella tai Oulussa.

Suunnittelija, IP-verkot

Pääasialliseen tehtävänkuvaasi kuulu IP/MPLS pohjaisten operaattoriverkkojen-, konseptien- sekä automaation suunnittelu. Teet yhteistyötä laitevalmistajien sekä muiden operaattorien ja viranomaisten suuntaan.

Edellytämme valittavalta henkilöltä syvällistä IP/MPLS- ja BGP osaamista sekä ohjelmointi ja tietokantaosaamista.  Koulutustaustasi on tietoliikennealan korkeakoulututkinto tai olet hankkinut vastaavan osaamisen työssä.

Arvostamme kokemusta verkkojen automaatiokehityksestä. Sopeudut jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön ja olet kiinnostunut oppimaan uutta sekä seuraamaan tekniikan jatkuvaa kehitystä. DNA:laiseen tapaan uskallat ottaa vastuuta ja nautit asioiden eteenpäin viemisestä. Työssä kommunikoit sujuvasti suomen- ja englannin kielellä.

Työkaveriksi sinua odottaa mukava, asiatunteva ja toisiaan tukeva tiimi. Pääset työskentelemään monipuolisessa ja alati kehittyvässä ympäristössä, jossa tarjoamme mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan ja pääset vaikuttamaan yrityksessä sekä omassa työssäsi. Tarjoamme myös mahdollisuuden joustavaan etätyöhön.

Meille on olennaisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta asiakaspalvelua. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme, opimme yhdessä ja meillä on työympäristö, joka ruokkii ideointia.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä vuonna 2019 DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa, lisäksi saimme Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä.

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 4.10.2020 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Kasperi Löfberg 044 044 7777  kasperi.lofberg@dna.fi.

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä.

Hakuaika

07.09.2020 - 04.10.2020

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Sijainti

Rauma, Suomi Helsinki, Suomi Lahti, Suomi Oulu, Suomi Tampere, Suomi

Täytä hakemus

Huom! Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät tai myyntitehtävät, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

10 syytä hakea DNA:lle

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Mutta mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?