DNA Oyj:n avoimet työpaikat

Tehtävä: Systems Engineer

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Etsimme DNA:n liityntäverkot ja laitetilat -yksikön yritysdatapalveluiden operointiin Systems Engineeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Voit valita toimipaikaksi Helsingin tai muun sinua lähellä olevan DNA:n toimipisteen ja työskennellä mutkattomasti myös etänä.

DNA:n Yritysdatapalvelut -osastolla tuotamme kattavia tietoliikenne- ja tietoturvapalveluita yritysasiakkaillemme. Työnkuvaasi kuuluu pääasiassa asiakasympäristöjen ylläpitotehtävät tietoturvapalvelujen ja langattomien lähiverkkojen osalta.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

 • Asiakkaan palvelupyyntöjen toteuttaminen

 • Häiriönhallinta

 • Versionhallinta

 • Muut verkkoympäristön muutostyöt

Tämän lisäksi tuotamme asiakkaille muun muassa raportointia ja verkkodokumentaatiota sekä osallistumme tarvittaessa suunnittelupalavereihin, auditointeihin sekä muihin tilanteisiin, joissa vaaditaan teknisempää ymmärrystä asiakkaan verkkoympäristöstä.

Mitä voimme tarjota sinulle?


Tiimissäsi työskentelee saman tuotealueen parissa kymmenkunta kokenutta asiantuntijaa, joiden kanssa sparrailu auttaa varmasti ratkaisemaan kiperimmätkin tietoliikenneongelmat. Tämän lisäksi teemme erittäin tiivistä yhteistyötä myös eri tuotealueisiin keskittyneiden ylläpitoryhmien sekä muiden sidosryhmien kanssa, varmistaen näin työn sujuvan etenemisen.

Meille on yrityksenä tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisella palvelulla ja haluamme sinut mukaan mahdollistamaan mieleenpainuvan asiakaskokemuksen. Haluamme, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

Työnantajalupauksemme mukaisesti tarjoamme sinulle inhimillisen ja omanlaisen työpaikan, jossa nopeus, rohkeus ja mutkattomuus näkyvät päivittäisessä arjessamme. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme ja arvostamme sinua juuri sellaisena kuin olet. Välittämättä iästäsi tai sukupuolestasi, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman.

Tavoitteenamme on olla erinomainen työpaikka kaikille DNA:laisille ja kehitämmekin jatkuvasti käytäntöjämme varmistaaksemme tämän toteutumisen. Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Millaista työntekijää/uutta tiimiläistä me etsimme?

Haemme kokenutta tietoturvapalvelut hyvin hallitsevaa teknistä asiantuntijaa. Olet meille ihanteellinen hakija, kun olet jo kerryttänyt kokemusta työskentelemällä tietoliikennetehtävissä vähintään parin vuoden ajan. Olethan siis jo kerryttänyt osaamista ainakin joiltain seuraavista osa-alueista:

 • IP-verkkojen toiminta

 • Seuraavan sukupolven palomuuripalvelut

 • SD-WAN-ratkaisut

 • BGP-reititys

 • VPN-etäkäyttöpalvelut

 • Enterprise WLAN -ympäristöt (kontrolleripohjaiset, pilvihallitut)

 • lähiverkkojen autentikointiratkaisut (802.11x)

Kaikkea ei tarvitse hallita valmiiksi, vaan panostamme vahvasti osaamisesi jatkokehittämiseen esimerkiksi koulutusten, sertifiointien sekä myös haastavuudellaan palkitsevien työtehtävien kautta.

Teknisen osaamisen lisäksi olet luonteva työskentelemään suomen ja englannin kielellä. Jo suorittamasi soveltuvat tietoliikennesertifikaatit ja aiempi kokemuksesi asiakasrajapinnassa luetaan eduksesi.

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä lausuntoa turvallisuusselvityksestä.

Kiinnostuihan? Odotamme hakemustasi jo innolla!

Hakuaika päättyy 2.10.2023. Liitäthän hakemukseesi CV:n.

Voit jättää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, tai haluat keskustella paikasta tarkemmin, voit ottaa yhteyttä rekrytoivaan esihenkilöön Saku Määttään puhelimitse 044 044 7128 tai sähköpostitse saku.maatta(at)dna.fi.

Kokeilemme tekniikka- ja IT-osastoillamme mallia, jossa työhönottopaikaksi voit valita minkä tahansa toimipisteeseemme. Kokeilun taustalla on työnantajalupauksemme olla inhimillinen ja omanlainen työpaikka kaikille DNA:laisille. DNA:n toimipisteet sijaitsevat Helsingin lisäksi Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Pietarsaaressa, Porissa, Raumalla, Taivalkoskella, Tampereella ja Turussa.

DNA lyhyesti:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Tehtävämme yhteiskunnassa on yhdistää tärkeimmät. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat jo vuosien ajan olleet mobiilidatan käyttömäärissä maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 997 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1700 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä DNA_fi, Facebookissa DNA.fi ja LinkedInissä DNA-Oyj.

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Hakuaika

13.09.2023 - 02.10.2023

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Helsinki

Täytä hakemus

 


Huom! DNA on osa norjalaista Telenor-konsernia, minkä vuoksi käytämme rekrytoinneissamme Telenorin hakuportaalia.

 


Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai etämyyntityöt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

Toimisto ei ole tärkeä.
Elämä on.

Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.


 

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

Tapa tehdä töitä paikasta ja ajasta riippumatta on ollut yksi DNA:n menestystarinoista jo vuodesta 2012 lähtien. Työnteon vapaus on kehittynyt tuona aikana merkittävästi ja ehtinyt iskostua osaksi DNA:laista työkulttuuria.