Avoimet työpaikat

Me olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.

Tehtävä: Tekninen asiantuntija, Service desk

DNA Oyj
Hei Sinä, tule työkaveriksi tiimiimme!
Mitä työelämä DNA:lla on? Vastuuta, vapautta, joustavuutta. Kiinnostuitko? Hienoa, sillä haemme juuri sinua työkaveriksemme DNA yritysliiketoiminnan Service deskiin. Teet töitä verkonhallintapalvelut huipputiimissä sertifioitujen tietoliikenne- ja tietoturva-asiointuntijoidemme kanssa ja ratkaiset yritysasiakkaidemme teknisiä haasteita yhdessä Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä.
Tehtävän kuvaus

Haluatko mukaan ammattilaisten ryhmään menestyvässä yrityksessä, joka arvostaa ammattitaitoasi ja panostaa jatkuvaan osaamisesi kehittämiseen? Oletko teknologiaosaaja, joka haluaa jatkuvasti oppia uutta? Voit olla etsimämme henkilö! Panostamme voimakkaasti asiantuntijoidemme osaamisen kehittämiseen. Henkilöstömme saa käydä kursseilla sekä koulutuksissa oman kiinnostuksensa mukaan, minkä lisäksi kannustamme ammattilaisiamme osaamisensa sertifiointiin. Meillä saat työskennellä parhailla työkaluilla ja laajasti eri teknologioiden parissa. Teemme kaikille palkattaville henkilöille turvallisuusselvitykset, joka tulee olla selvitetty ennen palkkausta.

Hakijalta toivomme

 • Perusteet tietoliikenneverkoista (TCP/IP)
 • Perusosaaminen seuraavista alueista
  • palomuurit (Rauta tai pilvimuurit)
  • lähiverkoista (LAN & WLAN)
  • reititinverkkojen osaamista (WAN)
  • kokemus Ciscon/Juniper laitteiden käytöstä katsotaan eduksi
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa
 • Halua jatkuvaan oppimiseen.

Tehtäväsi kehittyvät jatkuvasti, joten on ensisijaisen tärkeää, että osaat kehittää itseäsi päivittäin. Tietotekniikka/tietoliikenne AMK koulutuksesta on hyötyä, kuten myös kokemuksesta asiakaspalvelu tai service desk työtehtävistä. Edellytämme kykyä kertoa omista suunnitelmista, ja tavoista joilla aiot ne toteuttaa.

Viihdyt tiimissämme, jos
Pystyt toimimaan ja kommunikoimaan haastavissakin asiakastilanteissa rauhallisesti ja selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisesti. Työskentelyasenteesi on palveluhenkinen ja kykenet toimimaan oma-aloitteisesti, huolellisesti ja vastuullisesti. Meille on tärkeää, että erottaudumme kilpailijoistamme ensiluokkaisella palvelulla ja osaamisella. Siksi odotammekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä ja positiivista palveluasennetta. Haemme myös erityisesti ykkösluokan työkaveria, jonka kanssa on kiva tehdä töitä.

Tuleva työpisteesi voi sijaita joko Helsingin Käpylän DNA-talossa tai Oulun DNA-talossa, jonka tarjoama työympäristö on varmasti Suomen kärkitasoa.

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Esittele itsesi tai vinkkaa kaverille 14.3.2021 mennessä! Terveisin koko Service desk tiimi.

Lisätietoja antaa: Omid Rokhsatzadeh puh. +358 44 044 2779 ja Simo Isto +358 44 044 6040. Parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8-15 tai s-postitse omid.rokhsatzadeh(at)dna.fi & simo.isto(at)dna.fi 

Kiinnostuitko? Älä kulje onnesi ohi, vaan hae välittömästi klikkaamalla alla olevaa linkkiä!

Hakuaika

23.02.2021 - 14.03.2021

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Sijainti

Helsinki, Suomi Oulu, Suomi

Täytä hakemus

Huom! Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät tai myyntitehtävät, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

10 syytä hakea DNA:lle

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Mutta mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?

 

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Olisiko DNA unelmiesi työpaikka?

30 sekunnin pikatestillä selvität asian helposti!

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.