Avoimet työpaikat

Me olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.

Tehtävä: Tekninen Service desk- asiantuntija, kesätyö

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Hei Sinä, tule työkaveriksi tiimiimme!

Mitä työelämä DNA:lla on? Vastuuta, vapautta, joustavuutta. Kiinnostuitko? Hienoa, sillä haemme juuri sinua työkaveriksemme DNA tekniikan Service deskiin. Teet töitä tekniikan huipputiimissä sertifioitujen tietoliikenne- ja tietoturva-asiointuntijoidemme kanssa ja ratkaiset yritysasiakkaidemme teknisiä haasteita yhdessä Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä.

Haemme nyt useampaa teknistä Service desk – asiantuntijaa. Tuleva työpisteesi sijaitsee joko Helsingin Käpylän DNA-talossa tai Oulun DNA-talossa, jonka tarjoama työympäristö on varmasti Suomen kärkitasoa. Service desk työssä pääset työskentelemään mm. yritysasiakkaiden palomuuripalveluiden ja WAN/LAN -verkkojen parissa.

Kesätyöntekijöiltä toivomme

  • Perusteet tietoliikenneverkoista (TCP/IP)
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa
  • Halua jatkuvaan oppimiseen.
  • Asiakaslähtöisyyttä

Tehtäväsi kehittyvät jatkuvasti, joten on ensisijaisen tärkeää, että osaat kehittää itseäsi päivittäin. Tietotekniikka/tietoliikenne AMK koulutuksesta on hyötyä, kuten myös kokemuksesta asiakaspalvelu tai Service desk -työtehtävistä. Edellytämme kykyä kertoa omista suunnitelmista, ja tavoista joilla aiot ne toteuttaa.

Viihdyt tiimissämme, jos

Työskentelyasenteesi on palveluhenkinen ja kykenet toimimaan oma-aloitteisesti, huolellisesti ja vastuullisesti. Meille on tärkeää, että erottaudumme kilpailijoistamme ensiluokkaisella palvelulla ja osaamisella, ja siksi odotammekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä ja positiivista palveluasennetta. Osaat arvioida myös muiden osaamista ja pyytää heiltä rohkeasti apua ja tukea. Myös muut odottavat tukea sinulta, sillä tiimimme tekee jatkuvasti yhteistyötä!

Tehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä sekä valmiutta vuorotyöhön.
Etsimme tekijöitä aikavälille 1.4. - 30.9.2021  ja sopimuksen pituus on sovittavissa.

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Simo Isto, puh. +358 44 044 6040 tai simo.isto(at)dna.fi

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Esittele itsesi tai vinkkaa kaverille 28.2.2021 mennessä! Terveisin koko Service desk tiimi.
Kiinnostuitko? Älä kulje onnesi ohi, vaan hae välittömästi klikkaamalla alla olevaa linkkiä! Haastattelemme jo hakuaikana .

Hakuaika

29.12.2020 - 28.02.2021

Työsuhdetyyppi

Kesätyö

Sijainti

Oulu, Suomi Helsinki, Suomi

Täytä hakemus

Huom! Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät tai myyntitehtävät, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

10 syytä hakea DNA:lle

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Mutta mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?

 

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Olisiko DNA unelmiesi työpaikka?

30 sekunnin pikatestillä selvität asian helposti!

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.