Avoimet työpaikat

Me olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.

Tehtävä: UI/UX Designer

DNA Oyj
-
Tehtävän kuvaus
UI/UX Designer DNA:lle

Tule mukaan kehittämään tulevaisuuden digipalveluita! 

 
DNA:n digitaalisten palveluiden-kehitysyksikön tavoitteena on luoda inspiroivia ja sujuvia palveluita DNA:n digitaalisissa kanavissa vieraileville kuluttajille. 
Nyt etsimme joukkoomme UI/UX Designeria vastaamaan palveluiden asiakaskokemuksen kehittämisestä, joka nähdään meillä ensi arvoisen tärkeänä asiana. 

Pääset tutustumaan meihin videon kautta: https://youtu.be/eSmJdjPGboU

Digikehitystiimimme draivi tekemiseen syttyy yhteisestä tavoitteesta: tehtävämme on tukea asiakkaitamme tiedonhaussa, asioiden hoitamisessa ja palveluiden hankinnassa, koko asiakassuhteen elinkaaren ajan. Palvelukehityksen tavoitteena on tehostaa DNA:n digi- ja monikanavaista myyntiä, parantaa palvelun laatua, ja tehdä suomalaisten arjesta mutkattomampaa. 

Tehtäväsi on vastata www.dna.fi -ekosysteemin palvelujen ensiluokkaisesta asiakaskokemuksesta. Vastaatte muiden suunnittelijoiden kanssa käyttöliittymäsuunnittelusta ja olemassa olevien palveluiden eteenpäin viemisestä sekä tuotevision rakentamisesta yhdessä Product Ownereiden kanssa. Pidätte huolta, että käyttöliittymät ovat moderneja ja huomioivat eri alustojen vaatimukset. 

Päivittäisessä työssäsi varmistat, että käyttökokemuksen suunnittelussa on otettu huomioon niin laadullista kuin määrällistä tietoa. Olet perillä ketteristä toimintatavoista sekä asiakaslähtöisen suunnittelun ja prototypoinnin työkaluista ja menetelmistä. Meillä pääset tekemään pitkäjänteistä palvelu- ja ohjelmistokehitystä palveluiden parissa, jota käyttää moni suomalainen kuluttaja. 

Tehtävässä menestymisen edellytykset

Kokemus asiakaslähtöisestä käyttöliittymäsuunnittelusta ja työskentelystä tiiviissä yhteistyössä ketterän kehitystiimin kanssa on erityisen tärkeää. Toimit luontevasti product ownereiden, kehittäjien sekä liiketoiminnan kanssa ja hallitset nykyaikaiset design- ja kehittämistyökalut ja -menetelmät. Olet myös tottunut työskentelemään projekteissa, joissa asiakkaat ovat vahvasti mukana tuote- ja palvelukehityksessä.

Meillä vastuu tavoitteiden saavuttamisesta on jokaisella itsellä. Ketterä työtapamme edellyttääkin itseohjautuvaa työskentelyotetta ja vastuunkantoa. Vaikka arki on työntäyteistä, on se myös hauskaa ja innostavaa. Osaamme nauraa ja tarttua haasteisiin positiivisen kautta.

Tähän kiinnitämme huomiota:
  • asenteesi ja työtapasi on osallistava
  • osaat hyödyntää asiakasymmärrystä ja analytiikkaa työssäsi
  • pystyt näyttämään osaamisesi digitaalisen käyttökokemuksen muotoilusta työnäytteillä, prototyypeillä ja/tai design-portfoliolla
  • työkalu- ja menetelmäosaaminen (esim. design systems, sketch, invision, figma agile, lean, SAFe) 
  • monipuolisuutta; työtehtäviin kuuluu sekä rutiininomaista puurtamista, että isompien konseptien työstöä

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka. Tunnustuksena tästä olemme saaneet mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme:  https://corporate.dna.fi/tyonantajana/dnan-tyokulttuuri

Tuliko mieleesi kysyttävää?

Jos haluat tietää lisää tästä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Tiina Rytkönen kertoo sinulle mielellään lisää 10.3 klo 9-11 puh. 044 044 2462, s-posti tiina.rytkonen(at)dna.fi

Jos taas vakuutimme sinut jo nyt tämän tehtävän ja kulttuurimme sopivuudesta sinulle, voit hakea tehtävään 12.3.2021 mennessä oheisen linkin kautta. 

Tällä hetkellä työskentelemme etätyömoodissa, jatkossa työskentelypaikkasi on pääkonttorimme Helsingin Käpylässä. 
Hakuaika

17.02.2021 - 12.03.2021

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Sijainti

Helsinki, Suomi

Täytä hakemus

Huom! Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät tai myyntitehtävät, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

10 syytä hakea DNA:lle

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Mutta mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?

 

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Olisiko DNA unelmiesi työpaikka?

30 sekunnin pikatestillä selvität asian helposti!

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.