Tule DNA:lle kesätöihin 2023 – nopea työnhaku ilman CV:tä

Huom! Suuressa osassa kesätöitämme hakuaika on jo päättynyt, ja nämä tehtävät ovat poistuneet tältä sivulta. Käsittelemme kesätyöhakemukset mahdollisimman nopeasti ja olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Kiitos kiinnostuksestasi!

 

 Millaista on kesätyö DNA:lla? Tietoa CV:ttömästä hakutavasta

Tehtävä: KESÄTYÖ - DNA Etämyyjä Kuopio

DNA Puhelinpalvelukeskus
DNA Etämyyntikeskukset ovat DNA Kauppa Oy:n alaisia telemarkkinointiyksiköitä. DNA:n omien Etämyyntikeskuksien ydinajatus on erottua puhelinmarkkinointimassasta laadukkaalla, ammattitaitoisella ja asiakaslähtöisellä toimintamallilla sekä taata erittäin tasokas palvelutaso. DNA Kaupan etämyyntikeskuksissa työskentelee yli 450 työntekijää 10 kaupungissa ympäri Suomea sekä Fuengirolassa, Espanjassa. DNAlle on myönnetty Telemarkkinoinnin Reilu Työnantaja -merkki. Reilu Työnantaja -kriteerien avulla pyritään kehittämään alaa ja tuomaan esiin laatutekemistä.
Tehtävän kuvaus

Etsimme uusia etämyyjiä aloittamaan matkansa kanssamme DNA:lla, yhteisellä menestyksen tiellä.

Yhteisen matkamme aikana pääset oppimaan ja kehittämään tärkeitä taitoja tulevaisuuteesi kesätyöntekijöille räätälöidyn uuden myyjän polun avulla. Vakaus, turvallisuus ja oppiminen - näistä kulmakivistä kesätyö DNA:lla muodostuu. Yhteisen matkamme aikana kehitämme tietojasi ja taitojasi pikkuhiljaa ja ilman tulospaineita. Etenemme kanssasi pienin askelin oppimistavoitteita eteenpäin, valmennamme, harjoittelemme, autamme. Tarjoamme näin turvallisen ja inspiroivan ympäristön tehtävään perehtymiselle.

Etämyyjänä pääset tarjoamaan DNA:n laadukkaita tuotteita aina kiinteästä ja liikkuvasta laajakaistasta tv-palveluihin, puhelinliittymiin, puhelimiin, tabletteihin ja tietoturvapalveluihin, asiakkaan tarpeista riippuen. Myyntitaitojen valmennuksen lisäksi saat kattavan perehdytyksen palveluihimme sekä näköalapaikan kansainvälisen yrityksen toimintaan ja tarjoamiin urakehitysmahdollisuuksiin.

Työaika ja palkkaus

• Työtä voi tehdä joko 30 tuntia viikossa (6h työpäivät) tai 37,5 tuntia viikossa (7,5h työpäivät). Työaika on pääosin arkisin 8-18 välisenä aikana. Satunnaisesti tehdään myös lauantai- ja iltavuoroja. Uudistetun vuoromallimme avulla vapaa-aikasi painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

• Palkka koostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta, ja tienaat aina vähintään ICT-alan TES:in mukaisen takuupalkan 11,41 e/h. Onnistuminen työssä mahdollistaa kuitenkin huomattavasti takuupalkkaa korkeammat ansiot, keskipalkan ollen noin 2500 €/kk, 6h päivillä.

• Lisäksi alkuperehdytyksen jälkeen työntekijällä on mahdollisuus etätöihin!

Mitä toivomme sinulta?

Tärkeintä on, että sinulla on asenne kunnossa ja aito halu työskennellä DNA:lla. Meillä saat tehdä myyntityötä omana itsenäsi ja omilla vahvuuksillasi, joten tervetuloa porukkaamme juuri sellaisena kuin olet!

Jätäthän hakemus pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia koko rekrytointiprosessin ajan! Lisätietoja tehtävästä saat: pauliina.laitio@barona.fi tai soittamalla 0503248653

Hakuaika

18.01.2023 - 23.05.2023

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Kuopio

Täytä hakemus

Huom! DNA Kauppaan työllistyt Baronan tai StaffPointin kautta, ja kumppani toimii virallisena työnantajana.

  

Kaikki avoimet tehtävämme löydät työpaikkasivuiltamme:

Millaista on olla kesätyöntekijä DNA:lla?
Anna edelliskesien konkareiden kertoa!

Miksi DNA:lle, Marika ja Päivi?

Jari tuli kesätöihin 22 vuotta sitten

Työ on vapaata ja mutkatonta

Saat olla aivan omanlaisesi

Työ on merkityksellistä

DNA on vastuullinen kesätyöpaikka


1. Hyvä hakijakokemus

Vastuullinen kesätyönantaja pitää hakijan ajan tasalla siitä, miten rekrytointiprosessi etenee.

2. Mielekäs työ

Mielekäs kesätyö vastaa tekijän taitoja ja on sopivan haasteellista. Työtehtävät, vastuut, valtuudet ja odotukset on määritelty selvästi.

3. Perehdytys ja ohjaaminen

Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla perehdyttämisellä kesätyöntekijä pääsee nopeasti kiinni työtehtäviin, oppii ja kehittyy. Palautteen antaminen on tärkeä osa ohjausta.

4. Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus

Kesätyöntekijän tukeminen on koko työpaikan asia, ja hänelle tarjotaankin mahdollisuuksien mukaan samanlainen työympäristö ja työvälineet kuin muillekin työntekijöille.

5. Kohtuullinen palkka

Kesätyöntekijälle maksetaan työn vaatimusten ja tekijän kokemuksen mukaisesti kohtuullista palkkaa.

6. Kirjallinen työsopimus ja todistus

Vastuullinen kesätyönantaja tekee aina kirjallisen työsopimuksen. Työsuhteen päättyessä annetaan asianmukainen työtodistus. Työnantaja käy tekijän kanssa palautekeskustelun ja rohkaisee häntä kertomaan mielipiteitään.