DNA Oyj:n avoimet työpaikat

Tehtävä: Financial Manager

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Etsimme työkaveriksi Financial Manageria (”Head of GL”) DNA:n Talouden ohjaus ja liiketoiminnan tuki -yksikköömme.

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

  • Työtehtävä: Financial Manager

  • Aloitus: Syksy 2023 / sopimuksen mukaan

  • Työsuhde: vakituinen työsuhde

  • Sijainti: Helsinki & vapaa etätyö Suomessa

  • Haku päättyy: 1.6.2023

  • Lisätietojen antaja: Group Financial Controller Nea Syrjänen, (soittoajat: ma 22.5. klo 13-14 ja ke 24.5. klo 10-11), p. 044 044 2016 / nea.syrjanen(at)dna.fi

TULEVA TIIMISI:

DNA:n Group Accounting & Controlling -tiimissä on mm. DNA Oyj:n ulkoisen laskennan prosessien ja järjestelmien omistajuus ja tuki ja tuotamme laadukasta dataa päätöksenteon tueksi ja viranomaisten tarpeisiin. Tulet osaksi 12 hengen asiantuntijatiimiä, jonka vastuulla on mm. DNA-konsernin kirjanpito, verotus ja maksuliikenne.

TÄRKEIN TYÖNKUVASI:


Tehtävässä vastaat DNA-konsernin FAS-kirjanpidon oikeellisuudesta kokonaisvaltaisesti ja toimit kahden kirjanpitäjän esihenkilönä. Tehtäviisi kuuluu myös upouuden kirjanpitojärjestelmämme Oracle Fusionin pääkäyttäjyys ja olet sen puitteissa tiiviisti yhteydessä järjestelmän ylläpitotiimin kanssa. Arkeasi rytmittävät kuukausittaiset raportoinnit emoyhtiöömme Norjaan, mutta olet myös mukana erilaisissa kirjanpidon tuntemusta vaativissa projekteissa, kuten yhtiörakenteen muutoksissa. Lisäksi tuot oman panoksesi taloushallinnon järjestelmien ja prosessien kehitykseen, ja toivommekin, että sinulta löytyy innokkuutta tarkastella toimintatapojamme ennakkoluulottomasti ja tarvittaessa myös muokata niitä.

TOIVOTTU OSAAMISESI:

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa laskentatoimen/kirjanpidon koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä useamman vuoden ajalta. Tunnet hyvin Suomen kirjanpito- ja verosäädökset sekä mielellään myös jonkin verran IFRS-säännöstöä. Oraclen HFM- ja Fusion-järjestelmien osaaminen on eduksi. Työskentelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielillä.

Tehtävässä tarvitaan vahvaa itseohjautuvuutta, analyyttista näkemystä ja kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä sekä vaihtuvissa tilanteissa. Pääset toimimaan itsenäisesti ja kehittämään toimintaa sekä olemaan mukana monissa kiinnostavissa projekteissa. Työskentely suuressa konsernissa tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia myös tulevaisuudessa. Tehtävässä työskennellään tiiviissä yhteistyössä osaavan taloustiimin kanssa Suomessa ja Norjassa.

Voit jättää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi.

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä lausuntoa luottotietoselvityksestä.

MIKSI VALITA DNA:

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Arvostamme jokaista työntekijäämmesellaisena kuin hän on – omanlaisenaan. Välittämättä iästä tai sukupuolesta, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme.

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

DNA LYHYESTI:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Tehtävämme yhteiskunnassa on yhdistää tärkeimmät. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat jo vuosien ajan olleet mobiilidatan käyttömäärissä maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 997 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1700 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä DNA_fi, Facebookissa DNA.fi ja LinkedInissä DNA-Oyj.

Hakuaika

11.05.2023 - 01.06.2023

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Helsinki

Täytä hakemus

 


Huom! DNA on osa norjalaista Telenor-konsernia, minkä vuoksi käytämme rekrytoinneissamme Telenorin hakuportaalia.

 


Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai etämyyntityöt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

Toimisto ei ole tärkeä.
Elämä on.

Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.


 

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

Tapa tehdä töitä paikasta ja ajasta riippumatta on ollut yksi DNA:n menestystarinoista jo vuodesta 2012 lähtien. Työnteon vapaus on kehittynyt tuona aikana merkittävästi ja ehtinyt iskostua osaksi DNA:laista työkulttuuria.