Kun mieli on vapaa, työ on mielekästä.

Meille ei ole tärkeää missä tai milloin teet työsi, kunhan pääsemme yhdessä perille.

Tehtävä: Key Account Manager, Enterprise Sales

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Etsimme Key Account Manageria DNA:n yritysliiketoiminnan julkishallinnon tiimiin.

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

  • Työtehtävä: Key Account Manager

  • Aloitus: Sopimuksen mukaan

  • Työsuhde: Vakituinen

  • Sijainti: Helsinki & vapaa etätyö Suomessa

  • Haku päättyy: 30.6.2022

  • Lisätietojen antaja: Myyntijohtaja Kenneth Grönroos, kenneth.gronroos(at)dna.fi, puh. +358440442617

TULEVA TIIMISI:

Tulet työskentelemään osana DNA:n julkishallinnon tiimiä, joka vastaa myynnistä ja asiakkuuksien hoidosta valtionhallinnon ja kuntasektorin asiakkaille.Tiimimme jäseniä yhdistää ”can do” -mentaliteetti ja positiivinen suhtautumistapa hankaliinkin asioihin. Toivommekin saavamme sinusta työkaverin, joka auttaa meitä ylläpitämään hyvää tiimihenkeämme.

Meille on tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisella palvelulla ja haluamme sinut mukaan mahdollistamaan mieleenpainuvan asiakaskokemuksen. Haluamme, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

TÄRKEIN TYÖNKUVASI:

Tehtävässä päävastuunasi on johtaa sinulle nimettyjen asiakkuuksien asiakastiimejä. Tuet toiminnallasi DNA:n yritysliiketoiminnan kasvua ja tuot osaamisellasi lisäarvoa DNA:n myyntihankkeisiin. Key Account Managerina työskentelet oman tiimisi lisäksi myös tiiviissä yhteistyössä DNA:n asiakkaiden ja yritysliiketoiminnan muiden yksiköiden kanssa. Asiakkaidesi joukkoon kuuluu esimerkiksi Suomen suurimpia kuntia.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

  • Asiakaskuntasi laskutuksen kasvattaminen ja uusasiakashankinta

  • Asiakastiimien johtaminen

  • DNA:n yritysliiketoiminnan kasvun tukeminen

  • Lisäarvon tuottaminen DNA:n myyntihankkeisiin, sisäisiin projekteihin ja kehityshankkeisiin

TOIVOTTU OSAAMISESI:

Etsimme oma-aloitteista, yhteistyökykyistä ja aktiivista myynnin ammattilaista, jolla on kokemusta asiakkuustiimien johtamista. Olet työssäsi tulosorientoitunut ja sinulle on kertynyt myös näyttöjä tuloksellisesta työstä. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista telecom-palveluista. Tehtävässä tarvitaan myös sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Menestyt tässä tehtävässä, mikäli olet varma esiintyjä ja vakuuttava vuorovaikutuksessasi asiakkaiden kanssa. Meille on tärkeää, että haluat myös kehittyä ja oppia jatkuvasti uutta, jotta pystyt tuomaan esiin uusia ajanmukaisia ratkaisumalleja asiakkaidemme tarpeisiin.

MIKSI VALITA DNA:

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Haluamme arvostaa jokaista työntekijääsellaisena kuin he ovat – omanlaisinaan. Välittämättä iästä tai sukupuolesta, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme.

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

DNA LYHYESTI:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.

Hakuaika

15.06.2022 - 30.06.2022

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Helsinki

Täytä hakemus


Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai myyntineuvottelijan työt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.


 

Toimisto ei ole tärkeä.
Elämä on.

Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

DNA:n luottamukseen pohjaava työtapa täyttää 10 vuotta ja on vapaampi kuin koskaan.

Omanlainen ja yhdenvertainen DNA

Monimuotoisuus on rikkaus ja työyhteisömme voimavara – nyt ja tulevaisuudessa.

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.

10 syytä hakea DNA:lle

Mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?