Kun mieli on vapaa, työ on mielekästä.

Meille ei ole tärkeää missä tai milloin teet työsi, kunhan pääsemme yhdessä perille.

Tehtävä: Liiketoimintajohtaja, DNA Netti pientaloille

DNA Welho Oy
Tehtävän kuvaus

Puolet suomalaisista asuu pientaloissa - omakoti, pari- tai rivitaloissa. Haluamme tarjota pientalojen asukkaille Suomen parhaan laajakaistan, tätä tukevat palvelut kuten helpoimman käyttöönoton sekä laajakaistan päälle tarjottavan houkuttelevan lisäpalveluportfolion. Laajakaista-portfolioomme kuuluu kuitu-, kaapeli-, DNA Koti 5G ja mobiili 5G teknologioiden päälle rakennetut palvelut. Tekemällä asiat erinomaisesti, teemme asiakkaidemme arjesta sujuvampaa ja viihdyttävämpää. Haluatko sinä mukaan tälle matkalle rakentamaan entistä sujuvampaa arkea asiakkaillemme?

Haemme työkaveriksemme liiketoimintajohtajaa, joka varmistaa että laajakaistatuoteportfoliomme tarjonta pientaloille on erinomainen, kilpailukyky markkinan paras ja että asiakassegmentin asiakastyytyväisyys ja kokonaisansainta kehittyy positiivisesti.

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

 • Työtehtävä: Head of SDU Business

 • Aloitus: Mahdollisimman pian

 • Työsuhde: Toistaiseksi voimassaoleva

 • Sijainti: Helsinki & vapaa etätyö Suomessa

 • Haku päättyy: 2.10.2022

 • Lisätietojen antaja: VP, Broadband and TV Business Christoffer von Schantz, to 22.9 klo 14-16 ja 27.9 klo 15.30-17, p. 044044 5505 tai sähköpostitse: christoffer.vonschantz(at)dna.fi

TÄRKEIN TYÖNKUVASI:

Keskeisimpänä vastuualueenasi on huolehtia asiakastyytyväisyydestä, kokonaisansainnasta ja kannattavuudesta sekä näihin liittyvistä business case analyyseista ja seurannasta. Lisäksi vastaat laajakaistan päälle tarjottavan lisäpalveluportfolion määrittelemisestä.

Tehtävässä varmistat kehityshankkeiden priorisoinnin ja vastaat pientalojen laajakaistapalveluporfoliosta ja siihen liittyvän:

 • Asiakastarinan selkeydestä niin asiakkaille kuin myynnille

 • Palveluportfolion kehittämisestä ja elinkaarihallinnasta

 • Palveluiden tuotteistuksesta ja hinnoittelusta

 • Asiakastyytyväisyyttä ja myynnin helppoutta parantavien toimenpiteiden määrittelemisestä

 • Kampanjoista sekä niiden tulosten analysoinnista

 • Kumppanien hallinnasta ja sopimusneuvotteluista

Tärkeä osa tehtävää on myös pienen osaavan Business Management -tiimin johtaminen sekä jatkuva yhteistyö konsernin muiden maaorganisaatioiden kanssa.

TOIVOTTU OSAAMISESI:

Toimit pääosin matriisissa myynnin, markkinoinnin, growth hacking -tiimien ja muiden tuoteryhmien vetäjien kanssa. Tärkeinä sidosryhminä ovat myös asiakaspalvelu, palvelumuotoilijat sekä tuotekehityksen, tekniikan ja data-analytiikan ammattilaiset. Näin ollen tehtävässä onnistuminen edellyttää, että olet erinomainen johtamaan virtuaaliorganisaatiota, hyvä verkostoituja, vakuuttava asiakaslähtöinen suunnannäyttäjä ja systemaattinen toimeenpanon varmistaja. Ostamisen ja myynnin motivaattorit, haasteet ja tarpeet ovat sinulle peruskauraa.

Kykysi viestiä ja ajatella sekä johtaa strategisesti luo suuntaa ja selkeyttä koko organisaatioon ja tekemisen prioriteetteihin. Osaat murskata numeroita, tehdä skenaarioanalyysejä ja laskea business caset auki. Saat asenteellasi ja energiallasi myös muut työskentelemään ja innostumaan yhteisistä tavoitteista. Työskentelet päämäärätietoisesti, ja uskallat rohkeasti haastaa vanhat käytännöt. Pystyt nopeaan päätöksentekoon, mutta olet silti järjestelmällinen.

Sinulla on todennäköisesti jo aiempaa kokemusta työskentelystä vastaavantyyppisten kuluttajapalveluiden parissa, digitalisaation tuomien mahdollisuuksien hyödyntämisestä ja ketteristä toimintatavoista. Omaksut myös helposti uutta ja erilaiset teknologiat, lyhenteet tai edes insinöörivitsit eivät säikäytä sinua. Tulet työssäsi sujuvasti toimeen suomen ja englannin kielillä.

Jos innostuit tarjolla olevasta tehtävästä, sinulla on vähintään 5-10 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja täytät ison osan yllä olevista kriteereistä, niin olisi mahtava tutustua lähemmin ja ehkäpä jopa saada sinut mukaan meidän Kodin laajakaistojen ja Viihdepalveluiden huipputiimiin uudistamaan laajakaistamarkkinaa! Pieni tiivis tiimimme suhtautuu tekemiseen intohimoisesti, mutta töitä tehdään mutkattomasti pilke silmäkulmassa.

MIKSI VALITA DNA:

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Haluamme arvostaa jokaista työntekijääsellaisena kuin he ovat – omanlaisinaan. Välittämättä iästä tai sukupuolesta, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme.

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

DNA LYHYESTI:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.

Hakuaika

16.09.2022 - 02.10.2022

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Helsinki

Täytä hakemus

Huom! DNA on osa norjalaista Telenor-konsernia, minkä vuoksi käytämme rekrytoinneissamme Telenorin hakuportaalia.

 


Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai myyntineuvottelijan työt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.


 

Toimisto ei ole tärkeä.
Elämä on.

Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

DNA:n luottamukseen pohjaava työtapa täyttää 10 vuotta ja on vapaampi kuin koskaan.

Omanlainen ja yhdenvertainen DNA

Monimuotoisuus on rikkaus ja työyhteisömme voimavara – nyt ja tulevaisuudessa.

DNA sai Pron tasa-arvopalkinnon työstään perheystävällisyyden eteen

"Kun henkilöstö voi hyvin, niin yrityskin menestyy."

Seuraa meitä LinkedInissä

DNA:n LinkedInissä jaetaan yrityksen tuoreimmat kuulumiset, mutkattomat tempaukset ja rohkeat avaukset.

10 syytä hakea DNA:lle

Mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?