DNA Oyj:n avoimet työpaikat

Tehtävä: Team Lead for B2C Business Controller Team

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Etsimme DNA:n kuluttajaliiketoiminnan business controller -organisaatiolle uutta vetäjää.

DNA on saanut useita tunnustuksia erinomaisena työnantajana. Uskomme aidosti, että myös sinä viihdyt meillä. Alempaa löydät syitä sille, miksi sinun kannattaa valita juuri meidät seuraavaksi etapiksi urallasi!

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

  • Työtehtävä: Team Lead for B2C Business Controller Team

  • Aloitus: Mahdollisimman pian

  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde

  • Sijainti: Helsinki & vapaa etätyö Suomessa

  • Haku päättyy: 28.5.2023

  • Lisätietojen antaja: Talousjohtaja Timo Kipinoinen 17.5. klo 8.30-9.30 & 24.5. klo 16-17, puh. 044044 8131

TULEVA TIIMISI:

DNA:n kuluttajaliiketoiminnan business control -tiimin tärkein tavoite on tukea kuluttajaliiketoiminnan ja talouden johtoa päätöksenteossa. Toimit esihenkilönä neljän hengen tiimille, joka tuottaa taloudellista informaatiota eri sidosryhmille sekä tekee liiketoiminnan analyysejä ja taloudellisia ennusteita. Lisäksi tiimin vastuulla on kuluttajaliiketoiminnan BI-kehitys taloudellisen raportoinnin näkökulmasta. Olet myös osa kuluttajaliiketoiminnan johtoryhmää ja mahdollistat liiketoiminnan menestyksen.

Meille on tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisella palvelulla ja haluamme sinut mukaan mahdollistamaan mieleenpainuvan asiakaskokemuksen. Haluamme, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

TÄRKEIN TYÖNKUVASI:

KLT:n business control -tiimi on osa keskitettyä talouden organisaatiota, mutta toiminta on erittäin vahvasti linkittynyt kuluttajaliiketoimintaan. Raportoit tehtävässä Talousjohtaja Timo Kipinoiselle ja toimit kuluttajaliiketoiminnan vetäjän strategisena business partnerina talousasioiden suhteen.

Toimit valmentavana esihenkilönä ja vastaat oman tiimisi kehittymisestä ja hyvinvoinnista. Esihenkilöroolin ohella työskentelet myös business controllerin tehtävissä.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

  • Toimit kuluttajaliiketoiminnan johtoryhmän jäsenenä ja tarvittaessa haastat liiketoimintaa näkemyksilläsi.

  • Teet esityksiä ja esiinnyt vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi.

  • Teet ennusteita, erilaisia taloudellisia analyysejä ja business caseja.

  • Vastaat kuluttajaliiketoiminnan KPI-seurannasta ja BI-kehityksestä taloudellisen raportoinnin näkökulmasta.

TOIVOTTU OSAAMISESI:

Etsimme henkilöä, jolla on tehtävään sopiva koulutus (KTM, DI, Tradenomi) ja vankka kokemus vaativista business controller -tehtävistä. Aikaisempi esihenkilökokemus katsotaan eduksi. Olet erittäin liiketoimintaorientoitunut ja uskallat haastaa liiketoimintaa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Tartut rohkeasti toimeen ja viet asiat maaliin. Käytät sujuvasti talouden ohjelmistoja (esim. Tableau tms.) ja Microsoft Office -työkaluja sekä kommunikoit luontevasti sekä suomen että englannin kielellä.

Voit jättää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi. Tehtävä edellyttää hyväksyttyä lausuntoa turvallisuusselvityksestä ja luottotietoselvityksestä

MIKSI VALITA DNA:

DNA:n tavoitteena on olla erinomainen työpaikka, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme työnantajana, jotta tämä toteutuisi. Arvostamme jokaista työntekijäämmesellaisena kuin hän on – omanlaisenaan. Välittämättä iästä tai sukupuolesta, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme.

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

DNA LYHYESTI:

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Tehtävämme yhteiskunnassa on yhdistää tärkeimmät. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat jo vuosien ajan olleet mobiilidatan käyttömäärissä maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 997 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1700 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä DNA_fi, Facebookissa DNA.fi ja LinkedInissä DNA-Oyj.

Hakuaika

12.05.2023 - 28.05.2023

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Helsinki

Täytä hakemus

 


Huom! DNA on osa norjalaista Telenor-konsernia, minkä vuoksi käytämme rekrytoinneissamme Telenorin hakuportaalia.

 


Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai etämyyntityöt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

Toimisto ei ole tärkeä.
Elämä on.

Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.


 

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

Tapa tehdä töitä paikasta ja ajasta riippumatta on ollut yksi DNA:n menestystarinoista jo vuodesta 2012 lähtien. Työnteon vapaus on kehittynyt tuona aikana merkittävästi ja ehtinyt iskostua osaksi DNA:laista työkulttuuria.