DNA on paras työpaikka!

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Lisäksi DNA sijoittui Euroopan parhaiden työnantajien joukossa hienosti sijalle 13 suurten yritysten sarjassa. Kiitos kuuluu jokaiselle DNAlaiselle, jotka ovat omalla panoksellaan olleet rakentamassa Suomen parasta työyhteisöä!

”Olemme huomanneet vuosien varrella selkeästi, kuinka työhyvinvointi kasvaa, kun henkilöstö pääsee aidosti vaikuttamaan työyhteisön ja koko yhtiön toiminnan kehittämiseen. Kuuntelemalla henkilöstöä, jolla kuitenkin on se paras tietämys ja osaaminen, on mahdollisuus rakentaa muutosta yhdessä.”

- DNA:n henkilöstöjohtaja Marko Rissanen

DNA on aktiivisesti kehittänyt henkilöstön työskentelymenetelmiä. Vuodesta 2012 DNA on hyödyntänyt ja kehittänyt kiitettyä mutkattoman työn mallia, joka edistää työn tekemisen joustavuutta. Mutkaton työ ei niinkään kannusta etätyöhön, vaan se innostaa valitsemaan kuhunkin työhön mahdollisimman hyvän työympäristön. Mutkaton työ on siirtänyt painopistettä tunneista tuloksiin, sillä jokaisella on myös vastuu omasta työskentelystä ja tavoitteiden saavuttamisesta.

DNA:lla ei ainoastaan ole vapautettu työnteon tapoja, vaan henkilöstö on aktiivisesti sitoutettu jakamaan omia ideoitaan. DNA:laisten ideoista saattaa kasvaa se paras uusi palvelu tai toimintatapa. Näin syntyi aikanaan esimerkiksi nettiyhteyden mahdollistava liikkuvan laajakaistan Mokkula ja pari vuotta sitten lanseerattu isovanhempainvapaa. 

”DNA:n yrityskulttuurin kulmakivet ovat heidän vahvat arvonsa: nopeus, mutkattomuus ja rohkea. Nopeus ja rohkeus kulkevat monessa asiassa käsi kädessä, ja ne näkyvät erityisesti nopeina ja ketterinä kokeiluina.”

- Great Place to Workin yrityskulttuuriasiantuntija Joni Sarpo.

Suomen perheystävällisimmäksi pörssiyhtiöksi tunnustettu DNA sai viime syksynä tunnustuksen työstään Väestöliitolta. Isovanhempainvapaan ohella yhtiö on esimerkiksi kannustanut isiä pitämään perhevapaita.

DNA:n Great Place to Work -tutkimuksen tuloksissa on vuodesta toiseen toistunut tiimien hyvä henki ja sitoutuminen. Jokaisen työpanos on tärkeä, mutta jokaisella on myös vapaus kehittää itseään. Ennen voittoaan DNA on saanut lokakuussa 2017 ja 2018 Great Place to Work® -sertifikaatin. Sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka työtyytyväisyyden kokonaisuutta osoittava Trust Index -tulos on vähintään 70 %. Vuonna 2018 DNA sijoittui sijalle 2. suurten yhtiöiden sarjassa.

DNA:n lehdistötiedote 8.2.2019