DNA Oyj:n avoimet työpaikat

Tehtävä: Key Account Engineer

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Etsimme DNA:n Yritysdatapalveluihin Key Account Engineeriä vakituiseen tehtävään. Voit valita toimipaikaksi sinua lähinnä olevan DNA:n toimipisteen ja työskennellä myös mutkattomasti etänä.

Millaisten tehtävien pariin pääset työskentelemään?

Key Account Engineer vastaa hänelle nimettyjen asiakkaiden palveluiden kehityksestä ja seurannasta. Tiimi vastaa DNA:n tarjoamasta palvelusta, joka mahdollistaa asiakkaan palvelukokonaisuuden paremman hallinnan sekä henkilökohtaisemman palvelun, kuten Tietoturvapalvelut, SD-WAN, LAN & WLAN, pääsynhallinta. Keskeinen osatekijä on asiakkaalle nimetty Key Account Engineer, joka työskentelee teknisenä yhdyshenkilönä DNA:n organisaatioon päin. Roolissasi seuraat aktiivisesti alan muutoksia ja osallistut laadun parantamiseen. Tehtävässä vastaat sujuvasta yhteistyöstä ja ennen kaikkea ensiluokkaisesta palvelukokemuksesta asiakkaillemme.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

  • Suunnitella asiakkaan kanssa yhteistyössä palveluiden kehitystä ja visiota

  • Osallistua tarvittaessa toimitusprojektien koordinointiin ja sidosryhmien tukemiseen (toimitusoperoinnin tuki)

  • Seurata ja raportoida poikkeamia ja pyrkiä löytämään ratkaisuehdotuksia.

  • Nostaa proaktiivisesti esiin poikkeamia, jotka voivat häiritä asiakkaan olemassa olevia palveluita

  • Käydä tarvittaessa asiakkaan kanssa läpi merkittävät vikatilanteet ja huolehtia asiakasvastineesta yhteistyössä DNA:n asiakastiimin kanssa

  • Osallistua mahdollisten vikatilanteiden koordinointiin, selvittelyyn ja ratkaisemiseen (ylläpitotiimien tuki)

  • Tuottaa kehitysehdotuksia asiakkaan verkkoinfraan ja palveluihin, hyödyntäen huippuluokan diagnostiikka / monitorointijärjestelmiä

  • Vastata, että asiakkaalla on asianmukainen tieto olemassa olevista raportoiduista vioista ja palvelupyynnöistä ja raportoi edistymisestä asiakkaalle

  • Huolehtia asiakkaan palveluiden dokumentaation ajantasaisuudesta.

Mitä voimme tarjota sinulle?


Tulet työskentelemään osana Key Account Engineer -tiimiä, joka koostuu kokeneista sertifioiduista alan ammattilaisista. Tuleva työyhteisösi luottaa sinuun, aina. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan haasteita, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme ja jaamme uudet opit keskenämme. Meillä työympäristö on tehty niin, että ideointi ja ajatusten keskinäinen pallottelu olisi mahdollisimman helppoa. Erilaiset ajattelu- ja toimintatavat tiimien sisällä ovat vahvuutemme, ja joukkoomme olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Työnantajalupauksemme mukaisesti tarjoamme sinulle inhimillisen ja omanlaisen työpaikan, jossa nopeus, rohkeus ja mutkattomuus näkyvät päivittäisessä arjessamme. Tavoitteenamme on olla erinomainen työpaikka kaikille DNA:laisille ja kehitämmekin jatkuvasti käytäntöjämme varmistaaksemme tämän toteutumisen.

Millaista uutta tiimiläistä etsimme?

Etsimme henkilöä, jolla on vähintään viiden vuoden kokemusta ICT-alalta sekä tehtävään soveltuva tekninen koulutus tai työkokemuksen kautta hankittu vankka osaaminen. Ymmärrät teknologisia ratkaisuja ja oivallat niiden merkityksen liiketoimintaympäristön vaatimuksille.

Ymmärrät häiriöiden vaikutuksen palveluille ja asiakkaalle. Sinulla on kykyä hallita laajoja ja kompleksisia kokonaisuuksia sekä taitoa tunnistaa kaikkein oleellisimmat asiat ja omaat proaktiivisen otteen asioiden edistämiseen. Uskallat haastaa olemassa olevat ajatusmallit, mutta tuot ehdotuksesi esiin rakentavasti. Eduksi katsomme sertifioinnit (Juniper, Cisco, Fortinet, HPE Aruba, CISSP).

Teknisen osaamisen lisäksi työskentelyssäsi korostuu asiakaslähtöisyys ja vahvuuksiisi lukeutuvat erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja kyky kommunikoida luontevasti suomeksi ja englanniksi. Haluat myös aktiivisesti kehittää omaa osaamistasi ja osaat kertoa suunnitelmistasi, ja tavoista, joilla aiot ne toteuttaa. DNA kannustaa sinua parhaan potentiaalisi esiintuomisessa!

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä lausuntoa turvallisuusselvityksestä.

Kiinnostuithan? Odotamme hakemustasi jo innolla!

Haku päättyy 11.12.2023. Toivomme sinun liittävän CV:n lisäksi hakukirjeen. Hakulomakkeen tietokenttiä ei erikseen tarvitse täyttää. Voit jättää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, tai haluat keskustella paikasta tarkemmin, voit ottaa yhteyttä rekrytoivaan esihenkilöön Katariina-Taina Vainikkaan p. +358447212725 tai katariina-taina.vainikka(at)dna.fi.

Miksi valita DNA?

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Tehtävämme yhteiskunnassa on yhdistää tärkeimmät. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat jo vuosien ajan olleet mobiilidatan käyttömäärissä maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 997 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1700 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä DNA_fi, Facebookissa DNA.fi ja LinkedInissä DNA-Oyj.

Arvostamme jokaista työntekijäämmesellaisena kuin hän on – omanlaisenaan. Välittämättä iästä tai sukupuolesta, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme.

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoja asioista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Hakuaika

21.11.2023 - 11.12.2023

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Sijainti

Helsinki

Täytä hakemus

 


Huom! DNA on osa norjalaista Telenor-konsernia, minkä vuoksi käytämme rekrytoinneissamme Telenorin hakuportaalia.

 


Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät, myymälätyöt tai etämyyntityöt, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

Toimisto ei ole tärkeä.
Elämä on.

Olemme jo pitkään uskoneet siihen, että parhaat ideat syntyvät siellä, missä on tilaa ajatella. Tärkeintä ei ole missä teet, vaan mitä teet. Siksi suhtaudumme innolla tulevaisuuden työtapoihin, joilla yhteinen määränpää löytyy yhä useampia reittejä pitkin. 

Vaikka teemme töitä yhdessä, olemme silti yksilöitä. Yhdelle sopii aikaiset aamut, toiselle parhaat ideat tuo auringonlasku. Meillä saat tehdä töitä missä ja milloin haluat; puumajassa, kirjastossa, mökillä, toimistolla, lempipaikassa. Kun tavoitteet täyttyvät ja yhdessä päästään perille, voidaan matka kulkea myös vähemmän poljettuja polkuja pitkin. Lupia ei tarvitse esihenkilöiltä kysellä. 

Ei se helppoa ole, sääntöjen ja tapojen rikkominen. Mutta olemme harjoitelleet mutkatonta, luottamukseen ja omaan vastuuseen perustuvaa työskentelytapaa jo 10 vuotta. Sen olemme oppineet, että ketään ei saa jättää yksin. Tarvitaan kohtaamisia ja keskusteluja, erilaisuuden hyväksyntää. Kuka tietää mistä me vielä itsemme löydämme, kun uskallamme tehdä toisin.


 

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan”

Tapa tehdä töitä paikasta ja ajasta riippumatta on ollut yksi DNA:n menestystarinoista jo vuodesta 2012 lähtien. Työnteon vapaus on kehittynyt tuona aikana merkittävästi ja ehtinyt iskostua osaksi DNA:laista työkulttuuria.