Maija Vilkkumaa, Michael Monroe ja Vilma Alina viihdyttämässä yleisöä DNA:n kesäkonsertissa

Konsertin juontavat näyttelijä, laulaja ja juontaja Roope Salminen ja DNA:n viestintäjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck.

SuomiAreenan pääyhteistyökumppani DNA järjesti tapahtumassa jälleen kesäkonsertin

SuomiAreenan pääyhteistyökumppani DNA järjesti tapahtumassa aiempien vuosien tapaan näyttävän kesäkonsertin. Keskiviikkona 17. heinäkuuta yleisöä viihdyttivät Maija Vilkkumaa, Michael Monroe ja Vilma Alina. Tilaisuuden juonsivat näyttelijä, laulaja ja juontaja Roope Salminen ja DNA:n viestintäjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck.

Katso konsertin tallenne mtv-palvelusta >>

DNA oli jälleen SuomiAreenan pääyhteistyökumppani toimittaen tilaisuuteen kattavat tietoliikenneyhteydet. Lisäksi DNA toteutti aiempien vuosien tapaan SuomiAreenalle oman televisiokanavan, SuomiAreenaTV:n.

Kesäkonsertissa kotimaisia hittejä ja kesäistä tunnelmaa

DNA:n viihteellinen kesäkonsertti on vetänyt Porin Raatihuoneenpuiston täyteen jo neljä viimeistä vuotta ja suosittu konserttimme sai tänä kesänä jatkoa. Viime vuoden konsertin helteisestä tunnelmasta oli paikan päällä nauttimassa peräti 7 500 katsojaa.

Konsertissa esiintyivät kotimaiset huippuartistit Maija Vilkkumaa, Michael Monroe ja Vilma Alina. Tilaisuuden juonsivat näyttelijä, laulaja ja juontaja Roope Salminen ja DNA:n viestintäjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck.

DNA Älykoti - tulevaisuuden palvelut esittelyssä

 

DNA esitteli koko SuomiAreena-viikon ajan näkemyksiään asumisen ja kodin palveluiden tulevaisuuden kehityksestä DNA Älykoti - esittelypisteellään SuomiAreenan Kansalaistorilla MTV:n päälavan vieressä.

Näin katsot SuomiAreenaTV:tä

SuomiAreenaTV löytyy DNA:n ja Finnet-yhtiöiden kaapeliverkoissa kanavapaikalta 265, Digitan antenniverkossa kanavapaikalta 29, DNA TV Hubilla kanavapaikalla 630 ja DNA TV -palvelussa puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja television ruudulta – kanava löytyy suorien lähetysten kanavalistauksesta. Varsinainen lähetys käynnistyy viikkoa ennen SuomiAreenan alkua.

Useimmat vastaanottimet löytävät kanavan automaattisesti. Jos näin ei käy, tee uusi kanavahaku. Kanavan katselu edellyttää antenniverkossa T2-vastaanotinta, jonka tunnistat Antenna Ready HD -merkinnästä ja kaapeliverkossa Cable Ready HD -merkittyä vastaanotinta. Lisäksi SuomiAreenaTV löytyy mtv-palvelusta.