DNA on jälleen kesällä 2018 SuomiAreenan pääyhteistyökumppani

DNA jatkaa SuomiAreenan pääyhteistyökumppanina jälleen 2018

DNA on Porissa järjestettävän SuomiAreenan pääyhteistyökumppani jälleen ensi kesänä ja tarjoaa heinäkuussa järjestettävään tapahtumaan tietoliikenneyhteydet sekä järjestää jälleen yleisötilaisuuden, josta kerromme lisätietoja lähempänä kesää.

SuomiAreena on Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, jossa pidetään 16.–20.7.2018 välisenä aikana noin 200 keskustelutilaisuutta. Mediahubin ja Porin kaupungin yhdessä järjestämä tapahtuma toteutetaan nyt 13. kerran. 

Lisäksi DNA toteuttaa viime vuosien tapaan SuomiAreenalle oman televisiokanavan, SuomiAreenaTV:n, joka tuo kaikkien nähtäville tapahtuman parhaat palat. Mediahub tuottaa kanavalle lähetyksiä tapahtuman ajan aamusta iltaan. DNA tuo SuomiAreenan päälavoille myös isot näytöt, joista tapahtumia on mahdollista seurata.

SuomiAreenan kesän 2018 teemana ovat turvallisuus, vastuullisuus ja suvaitsevaisuus.

Vuonna 2017 DNA järjesti SuomiAreenassa näyttävän kesäkonsertin

DNA:n viime vuotisessa konsertissa esiintyivät kotimaiset huippuartistit Saara Aalto, Irina ja Mikko Kuustonen. Tilaisuuden juonsivat koomikko Jaakko Saariluoma ja DNA:n viestintäjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck.  Katso tilaisuuden tallenne (kesto n. 55 minuuttia).

Katso artistien videotervehdykset:

Saara Aalto SuomiAreenalla
Mikko Kuustonen SuomiAreenalla
Irina SuomiAreenalla
Ameriikan Jaakko SuomiAreenalla
Vilhelmiina Wahlbeck