DNA on jälleen kesällä 2017 SuomiAreenan pääyhteistyökumppani

DNA jatkaa pääyhteistyökumppanina
Porin SuomiAreenassa myös kesällä 2017

DNA osallistuu jo neljättä kertaa pääyhteistyökumppanina kesän suurimpaan yleisölle avoimeen keskustelutapahtumaan SuomiAreenaan 10.-14. heinäkuuta 2017.

SuomiAreena tarjoaa viiden päivän ajan näköalapaikan suomalaiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun. Vuonna 2016 tapahtumaan osallistui yhteensä 63 000 kävijää yli 170 tilaisuuteen. Tilaisuudet ovat kaikille kävijöille avoimia ja ilmaisia.
Pori Jazzin kanssa samaan aikaan järjestettävän tapahtuman vuoden 2017 teema on Suomi 100. Viikkoon mahtuu paljon muutakin kuin pelkkää keskustelua: musiikkia, urheilua, liikuntaa, näytelmiä, performansseja.

Kesällä 2016 DNA:n yleisötilaisuus toi lavalle Anssi Kelan, Suvi Teräsniskan ja Erinin

DNA:n oma yleisötilaisuus järjestettiin Porin Purje-lavalla keskiviikkona 13. heinäkuuta, johon DNA toi laaja-alaisen tähdistön Mikko Kuustosen johdolla. Musiikista vastasivat Suomen eturivin artistit Anssi Kela, Suvi Teräsniska ja Erin. Tilaisuudessa keskusteltiin tulevaisuuden työstä ja onnellisuudesta. Musiikin lomassa käytävissä keskusteluissa yleisöä viihdyttivät mielensäpahoittaja, kirjailija Tuomas Kyrö ja vuoden puhuja André Nöel Chaker.

Kesällä 2017 luvassa jälleen DNA:n yleisötilaisuus

DNA tiedottaa lähempänä kesää omasta tulevasta yleisötilaisuudestaan.

DNA näkyy SuomiAreenalla 2017 jälleen tuomalla tapahtumaan kattavat tietoliikenneyhteydet ja SuomiAreenaTV -kanavan. SuomiAreenan parhaita paloja voi siis seurata suorana myös kotisohvalta. Kanava on katsottavissa DNA:n kaapeliverkon ja DNA TV -palvelun lisäksi valtakunnallisesti myös Digitan antennitelevisioverkossa.