SuomiAreena 2016

DNA tuo tähdet Porin iltaan

DNA osallistuu jo kolmatta kertaa pääyhteistyökumppanina kesän suurimpaan yleisölle avoimeen keskustelutapahtumaan SuomiAreenaan 11.-15. heinäkuuta.

DNA:n oma yleisötilaisuus järjestetään Porin Purje-lavalla keskiviikkona 13. heinäkuuta klo 18. Omaan tilaisuuteensa DNA tuo laaja-alaisen tähdistön Mikko Kuustosen johdolla. Musiikista vastaavat Suomen eturivin artistit Anssi Kela, Suvi Teräsniska ja Erin. Tilaisuudessa keskustellaan tulevaisuuden työstä ja onnellisuudesta. Musiikin lomassa käytävissä keskusteluissa yleisöä viihdyttävät mielensäpahoittaja, kirjailija Tuomas Kyrö ja vuoden puhuja André Nöel Chaker.

DNA näkyy SuomiAreenalla myös tuomalla tapahtumaan kattavat tietoliikenneyhteydet ja SuomiAreenaTV -kanavan. SuomiAreenan parhaita paloja voi siis seurata jälleen suorana myös kotisohvalta. Kanava on katsottavissa tänä vuonna DNA:n kaapeliverkon ja DNA TV -palvelun lisäksi valtakunnallisesti myös Digitan antennitelevisioverkossa.

Tähdet Porin illassa -tilaisuus suorana lähetyksenä MTV-kanavalla 16.7.

DNA:n tilaisuus Tähdet Porin illassa on katsottavissa suorana lähetyksenä SuomiAreenaTV -kanavalta. Tilaisuuden taltiointi esitetään MTV-kanavalla lauantaina 16. heinäkuuta klo 20.

SuomiAreena on yhteiskunnallinen tapahtuma, jossa pidetään kaikkiaan noin 170 keskustelutilaisuutta. Tämän vuoden teemana tapahtumassa on Suomalainen työ ja kansalaisjärjestötoiminta.

SuomiAreenaTV

SuomiAreenaTV on katsottavissa tänä vuonna DNA:n kaapeliverkon ja DNA TV -palvelun lisäksi valtakunnallisesti myös Digitan antennitelevisioverkossa. 

SuomiAreenaTV löytyy DNA:n kaapeliverkossa kanavapaikalta 265 ja Digitan antenniverkossa paikalta 28. Näissä verkoissa kanavapaikka on näkyvissä 14.6. alkaen ja varsinainen lähetys käynnistyy 11.7. Valtaosa televisioista ja digibokseista löytää kanavan automaattisesti. Jos näin ei käy, tee kanavahaku uudelleen. DNA TV -palvelun osalta SuomiAreenaTV tulee omana tv-kanavanaan suorien lähetysten kanavalistaukseen 6.7. alkaen. DNA TV -palvelu on saatavilla niin puhelimeen, tablettiin kuin televisioon kaikkien operaattoreiden liittymillä.

Lue lisää DNA TV -palvelusta