Avoimet työpaikat

Me olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.

Tehtävä: Asiantuntija, transmissio-operointi

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

Oletko etsimässä uusia mahdollisuuksi? Tule meille työkaveriksi DNA:n Runko- ja IP-verkot operointi ryhmään asiantuntijaksi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin menestyvässä yrityksessä, joka arvostaa ammattitaitoasi ja panostaa kehittymiseesi.

DNA:n Runko- ja IP-verkot -osastolla tuotamme ja ylläpidämme kattavia tietoliikenne- ja tietoturvapalveluita. Meille on yrityksenä tärkeää, että pystymme tarjoamaa Suomen parhaat ja luotettavimmat verkot. Haluamme, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

Haemme transmissiojärjestelmien ja IP-verkkojen ylläpitoon sekä operointiin teknistä asiantuntijaa. Tehtävään kuuluvat runko- ja metroverkon verkon laitteiden väliset yhteydet, niiden käyttöönotot, vikojen korjaus ja huoltokatkojen koordinointi. Työskentelet yhteistyössä, niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Olet meille ihanteellinen hakija, kun:

  • Olet jo kerryttänyt kokemusta työskentelemällä tietoliikenteen parissa.
  • Hallitset WDM- ja IP/MPLS-verkot.
  • Roolisi asiantuntijana edellyttää itsenäistä kykyä tehdä päätöksiä ja halua kehittää omaa osaamistasi.
  • Teknisen osaamisen lisäksi englanti on luonteva työkielesi niin kirjoitettuna kuin esitettynäkin.

Tuleva työpisteesi voi sijaita Helsingissä tai Raumalla.

Työtehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä sekä valmiutta huoltokatkotöihin työajan ulkopuolella.

Teemme DNA:lla töitä mutkattomasti ja rohkaisemme sinua tekemään päätöksiä. Panostamme vahvasti osaamisen kehittämiseen ja kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan ja oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.  Tarjoamme haastavan ja palkitsevan työn, modernit työtilat, uudenaikaiset työvälineet ja -tavat sekä huikeat työkaverit läpi organisaation. Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme tarkemmin: https://www.dna.fi/tyosuhde-edut

Kuulostiko siltä, että tässä voisi hyvinkin olla sinun tuleva työpaikka? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 30.9 2020 mennessä!

Mikäli haluat jutella tehtävän sisällöstä tarkemmin, soita tai laita postia Vesa Raikistolle puh. 044 7313 221 tai vesa.raikisto@dna.fi

Hakuaika

14.09.2020 - 30.09.2020

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Sijainti

Rauma, Suomi Helsinki, Suomi

Täytä hakemus

Huom! Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n asiakaspalvelutehtävät tai myyntitehtävät, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

10 syytä hakea DNA:lle

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Mutta mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?