Avoimet työpaikat

Me olemme yli 1600 DNA:laisen muodostama työyhteisö, joka koostuu ammattilaisista laidasta laitaan. Joukkoomme kuuluu muun muassa informaatio- ja viestintätekniikan, koodikielten ja ohjelmoinnin, markkinoinnin ja viestinnän, lakiasioiden ja regulaation, rahoituksen ja sijoittamisen, asiakaspalvelun ja myynnin sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisia – ja tässä vain pieni osa tehtäviemme kirjosta.

Tehtävä: Online tuottaja/Growth specialist DNA yritysmarkkinointi

DNA Oyj

 

 

Tehtävän kuvaus

Online tuottaja/Growth specialist DNA yritysmarkkinointi

Haemme uudeksi työkaveriksi Online tuottajaa/growth specialistia varmistamaan yrittäjäasiakkaiden onnistunutta ostopolkua ja kehittämään konversio-optimointia DNA:n onlinekanavissa.

Tässä tehtävässä olet avainasemassa DNA:n liittymien ja laitteiden yrittäjämyynnin kasvattamisessa. Tehtäväsi on suunnitella ja testata toimenpiteitä, jotka tuovat kauppaa sekä mahdollistavat vaivattoman ja helpon asioinnin. Asetettuihin tavoitteisiin päästäksesi sinulle tulee olla kaupallista ajattelua sekä kykyä priorisoida ja viedä ideoita toimenpiteiksi. Sinua ohjaa työssäsi data sekä asiakas- ja liiketoiminnan tarpeet. Toimit tiiviissä yhteistyössä yritysmyynnin, DNA:n kuluttajamarkkinoinnin ja onlinekehityksen kanssa.

Tavoitteenamme on löytää henkilö, jolla on kokemusta digitaalisesta myynnistä ja markkinoinnista. Sinulta löytyy osaamista myös myynnin optimoinnista ja A/B testauksesta uusien toiminnallisuuksien ja liiketoiminta mahdollisuuksien löytämiseksi sekä kykyä viedä suunnitelmat käytäntöön.

Sinulla on tradenomin tai vastaavan AMK-tason koulutus, parin vuoden työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä ja Agile työskentelystä. Tehtävässä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kieli on eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi laajasti. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Me DNA:lla kehitämme henkilöstön työhyvinvointia ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi 2019 Great Place To Work -tutkimuksen suurten työpaikkojen sarjassa. Tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat ja kun haluat tulla toimistolle, löydät modernit toimitilamme hyvien kulkuyhteyksien varrelta Helsingin Käpylästä.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimmehttps://corporate.dna.fi/tyonantajana/mutkaton-tyotapa-ja-etatyo

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 23.8.2020 mennessä!

Lisätietoja saat Elina Mansner, johtaja, yritysmarkkinointi, elina.mansner@dna.fi  13.8. klo 9-10 ja 19.8. klo 11-12 puh. 044 044 7767.

 

 

 

 

 

Hakuaika

31.07.2020 - 23.08.2020

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Sijainti

Helsinki, Suomi

Täytä hakemus

Huom! Mikäli sinua kiinnostaa DNA:n kesätyömahdollisuudet, asiakaspalvelutehtävät tai myyntitehtävät, löydät niistä lisätietoa omilta sivuiltaan ylempänä olevasta valikosta.

10 syytä hakea DNA:lle

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Mutta mikä tekee DNA:sta niin hyvän työpaikan?