Työpaikat

Halu ja kyky kehittyä ovat välttämättömiä pysyäksemme mukana kehityksen etulinjassa. Uskomme vahvasti yhteistyömme voimaan ja odotamme kaikilta tulevilta sekä ”vanhoilta” DNA:laisilta hyviä vuorovaikutustaitoja. Ennen kaikkea haemme työkavereita, joilla on oikea asenne!

Tehtävä:Tekninen asiantuntija, kesätyö

DNA Oyj
Tehtävän kuvaus

DNA yritysliiketoiminta, Tekninen Service desk -asiantuntija (kesätyö)

Mitä työelämä DNA:lla on? Ihmisiä, asioita- ja teknologiaa. Teet töitä palveluoperointi-yksikössä huipputiimissä osaavien tietoliikenne- ja tietoturva-asiointuntijoidemme kanssa ja ratkaiset yritysasiakkaidemme teknisiä haasteita yhdessä Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Olet rohkea, mutkaton ja nopea kuten DNA.

Haemme nyt useampaa teknistä Service desk – asiantuntijaa. Nuorekkaassa työyhteisössämme vallitsee vahva tekemisen meininki. Tuleva työpisteesi sijaitsee joko Helsingin Käpylän DNA-talossa tai Oulun DNA-talossa, jonka tarjoama työympäristö on varmasti Suomen kärkitasoa. Service desk työssä pääset työskentelemään yritysasiakkaiden palomuuri- WAN/LAN häirö/muutoshallinnan parissa.

Haluatko mukaan ammattilaisten ryhmään menestyvässä yrityksessä, joka arvostaa ammattitaitoasi ja panostaa jatkuvaan osaamisesi kehittämiseen? Oletko teknologiaosaaja, joka haluaa jatkuvasti oppia uutta? Voit olla etsimämme henkilö!

Kesätyöntekijöiltä edellytämme

  • Perusteet tietoliikenneverkoista (TCP/IP)
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa
  • Turvallisuusselvityksen läpäisemistä

Millaista tyyppiä haemme?

Työskentelyasenteesi on palveluhenkinen ja kykenet toimimaan oma-aloitteisesti, huolellisesti ja vastuullisesti. Meille on tärkeää, että erottaudumme kilpailijoistamme ensiluokkaisella palvelulla ja osaamisella ja siksi odotammekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä ja positiivista palveluasennetta. Haemme myös erityisesti ykkösluokan työkaveria, jonka kanssa on kiva tehdä töitä.

Haluatko kuulla tehtävästä lisää?

Lisätietoja antaa Helsinki: Omid Rokhsatzadeh puh. +358 44 044 2779, parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8-15 tai s-postitse omid.rokhsatzadeh@dna.fi. Oulu: Toni Sulosalmi puh. +358440442803, parhaiten tavoitettavissa arkisin 8-15 tai s-postitse toni.sulosalmi@dna.fi

Kiinnostuitko? Älä kulje onnesi ohi, vaan hae välittömästi klikkaamalla alla olevaa linkkiä!

Hakuaika

15.01.2019 - 03.03.2019

Työsuhdetyyppi

Kesätyö

Sijainti

Helsinki, Suomi Oulu, Suomi

Täytä hakemus

Vastuullinen kesätyö

DNA on mukana Vastuullinen kesäduuni - kampanjassa. Siihen osallistuvat työnantajat sitoutuvat kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle, että työnantajalle. 

1. Hyvä hakijakokemus

Vastuullinen kesätyönantaja pitää hakijan ajan tasalla siitä, miten rekrytointiprosessi etenee.

2. Mielekäs työ

Mielekäs kesätyö vastaa nuoren taitoja ja on sopivan haasteellista. Työtehtävät, vastuut, valtuudet ja odotukset on määritelty selvästi.

3. Perehdytys ja ohjaaminen

Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla perehdyttämisellä nuori pääsee nopeasti kiinni työtehtäviin, oppii ja kehittyy. Palautteen antaminen on tärkeä osa ohjausta.

4. Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus

Nuoren tukeminen on koko työpaikan asia. Kesätyöntekijälle tarjotaan mahdollisuuksien mukaan samanlainen työympäristö ja työvälineet kuin muillekin työntekijöille.

5. Kohtuullinen palkka

Kesätyöntekijälle maksetaan työn vaatimusten ja nuoren kokemuksen mukaisesti kohtuullista palkkaa.

6. Kirjallinen työsopimus ja todistus

Vastuullinen kesätyönantaja tekee nuoren kanssa aina kirjallisen työsopimuksen. Työsuhteen päättyessä annetaan asianmukainen työtodistus. Työnantaja käy nuoren kanssa palautekeskustelun ja rohkaisee häntä kertomaan mielipiteitään.