Tanja, palvelupäällikkö

Olen toiminut vuodesta 2012 lähtien palvelupäällikkönä matkapuhelinasiakaspalvelussa. Osallistun asiakaspalvelumme operatiiviseen johtamiseen ja toimintojen kehittämiseen.

Urani DNA:lla on ollut monipuolinen ja antoisa. Tulin pinkkiin taloon vuonna 2006 kesätyöntekijäksi. Tarkoituksenani oli toimia kesän ajan palveluneuvojana, mutta toisin kävi – minut vakinaistettiin jo ennen kuin kesätyöni ehti päättyä. Tässä tehtävässä ehti vierähtää pari vuotta, kunnes siirryin asiakaspalvelun kouluttajan tehtäviin. Vuonna 2011 aloitin tiiminvetäjänä ennen nykyiseen toimenkuvaani siirtymistä.

Työni parhaita puolia ovat ehdottomasti monipuolisuus ja nopeat muutokset! Matkapuhelinalan ollessa varsin dynaaminen täytyy jokaisen pysyä jatkuvasti ajan hermolla. Tekniikka kehittyy huimaa vauhtia, ja asiakkaiden toiveet ja tarpeet kasvavat sekä kehittyvät sen mukana. Asiakaspalvelussa työskenteleminen tarjoaakin aitiopaikan nähdä liiketoimintamme juuri asiakkaiden näkökulmasta. Olemme DNA:n liiketoiminnan ytimessä ja saammekin sanoa sanottavamme kaikkiin asiakkaille päin näkyviin asioihin.

DNA työpaikkana on kuvattavissa yhdellä sanalla: upea. Työtä ei ole sidottu tiukasti toimenkuviin, vaan pääsen vaikuttamaan oikeasti asioihin. DNA:lta ei myöskään puutu tiimihenkeä, joten työn tekeminen on hauskaa. Lisäksi iso talo tarjoaa mainiot etenemismahdollisuudet omalle uralle.

DNA:n arvoista nopeus näkyy työssäni mahdollisimman nopeana reagointina. Asiakkaita koskevat asiat laitetaan kuntoon mieluiten niin vauhdilla, että parhaimmassa tapauksessa ne eivät ehdi näkyä asiakkaille laisinkaan. Myös mutkattomuus ja rohkeus ovat näkyvillä työssäni: on tärkeää ajatella asioita laatikon ulkopuolelta ja olla valmis rohkeasti hyppäämään oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Vain tällä tavalla voimme luoda uutta ja kehittyä.

Esimiehenä pyrin olemaan alaisilleni reilu, kannustava ja helposti lähestyttävä. Pidän äärimmäisen tärkeänä, että alaiseni saavat vapaat kädet tehdä työnsä parhaaksi näkemällään tavalla. Työskentelen asiakaspalvelun rautaisten ammattilaisten kanssa, joten työni on ohjaavaa ja opastavaa.

Työn lisäksi elämääni kuuluu tietysti lisäksi arvokasta vapaa-aikaa, joka kuluu lähinnä erilaisten harrastusten parissa sekä ystävien ja perheen kanssa. Tykkään kokeilla uusia liikuntamuotoja: esimerkiksi frisbeegolf on vienyt minut mukanaan!