Töissä DNA:lla

Menestystarinamme on henkilöstömme rakentama. Nopea, motivoitunut ja rohkea joukkue on tärkein voimavaramme. Olemme vastuullinen yritys ja työyhteisö, jossa työntekijöitä kohdellaan reilusti ja tasa-arvoisesti – ja jossa viihdytään.

Töissä DNA:lla

DNA on arvojensa mukainen työpaikka. Henkilöstöjohtamisen tavoitteena on rakentaa huippuammattilaisten tiimi, jossa yhtiöllä on omistautunut ja pätevä työntekijä joka tehtävässä. Haluamme tarjota asiakkaillemme ja työkavereillemme arvojemme mukaista toimintaa ja siksi nopea, motivoitunut ja rohkea DNAlaisten joukkue on tärkein voimavaramme.

  • Nopea tarkoittaa asiakkaillemme, että DNA:lla palvelu pelaa.
  • Mutkaton tarkoittaa asiakkaillemme, että DNA:lla toimitaan selkeästi ja vastuuta kantaen
  • Rohkea tarkoittaa asiakkaillemme DNAlaiset ovat suoria, ennakkoluulottomia ja valmiita muutokseen

DNA:n tekemisen keskiössä on asiakas ja haluamme erityisesti erottua asiakaskokemuksella. Asiakkaan kohtaamisella erilaisissa vuorovaikutustilanteissa DNA:n kanssa - kasvotusten, puhelimessa tai verkossa - on meille ihan erityisen tärkeä rooli tyytyväisimpiä asiakkaita tavoiteltaessa.

Vahvistamme jatkuvasti kilpailukykymme perustaa kehittämällä henkilöstöämme ja prosesseja, hyödyntämällä uusimpia tietojärjestelmiä ja analytiikkatyökaluja sekä jatkamalla merkittäviä investointejamme 4G -matkaviestinverkkoihin, valokuitu- ja kaapelilaajakaistaverkkoihin sekä kustannustehokkaaseen maanlaajuiseen TV- ja videopalveluiden jakeluun.

Menestystarinamme on henkilöstömme rakentama. Olemme vastuullinen yritys ja työyhteisö, jossa työntekijöitä kohdellaan reilusti ja tasa-arvoisesti – ja jossa viihdytään.

 

DNA sai Great Place to Work® -sertifikaatin

DNA on saanut Great Place to Work® -sertifikaatin lokakuussa 2017.  Yksi tärkeä strateginen tavoitteemme on tehdä DNA:sta erinomainen työpaikka. Kilpailukykymme perusta on huippuammattilaisten tiimi, jossa on omistautunut ja pätevä työntekijä joka tehtävässä.

Great Place to Work -sertifikaatin saa yritys, jonka Trust Index © on vähintään 70 %.  Globaali, yli 50 maassa käytettävä, 58 väittämän Trust Index © -henkilöstökysely mittaa työntekijöiden kokemuksen työpaikastaan.